Revolut vs MyGuana, melyik a jobb neked?
Arról vannak hírek, hogy nagyobb összeg átutalásakor a MyGuava is elkezd kötözködni és mindenféle iratokat kérni az összeg eredetéről?
Mint ahogy a Revolutról hallani.
A revolut sem kotozkodik hanem betartja a torvenyeket. Source of funds vizsgalat barhol es barmikor elojohet barhol.
Nincs infom hogy a myguava ezt hogy kezeli de tippre ugyanigy.
Biztos olykor olykor rakerdeznek
A MyGuava-nál van HUF számla? Van magyar banknál vezetett számlaszám, ahova topup-ot lehet utalni?
Kb ket kattintas es lesz forint zsebed.
Tippre nincs magyar bankszamlaszama, de minek is az? A bankkartyas feltoltes mukodik(topup).
"A revolut sem kotozkodik hanem betartja a torvenyeket."
Azért ennek a végrehajtásában vannak különbségek. Pl. az teljes ostobaság, hogy ha a saját országom adóhatósága által jól látható bankszámláról utalok és visszautalom magamnak más devizában, akkor szóbajöhetne a pénzmosás gyanúja.
Es azt megis a fintech ceg honnan latja vagy tudja hogy az altalad befizetett osszeg eredete nem buncselekmenybol szarmazik hanem mondjuk megtakaritas vagy jovedelem?
Mert ha odajon hozzam egy bunozo, ad nekem 10millat, befizetem a bankomon keresztul a szamlamra majd ezt mondjuk a revora akkor a revo jogosan megkerdezi honnan van 10milliom mielott azt a revojara utalom. Pedig a nav latja a penzmozgast de ettol fuggetlenul a revot is kotelezi a penzmosas es a terrorizmus elleni torveny..
"Kb ket kattintas es lesz forint zsebed."
Köszönöm.
"Tippre nincs magyar bankszamlaszama, de minek is az? A bankkartyas feltoltes mukodik(topup)."
Azután %-ot kell fizetni. "Top up of the account by another bank’s card 1,7% of the value of a Transaction"
Míg a magyar számlára utalás ingyenes (nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!