Revolut vs MyGuana, melyik a jobb neked?
11/18 A kérdező kommentje:
Megnéztem még laptopon, tableten, és egy másik telefonon, még egy másik laptopon is meg tudnám nézni, de gondolom ugyanazt mutatja. Több mint 50ezer letöltés után már jönne értékelés, vagyis az értékelési lehetőség le van tiltva playstore-on, gondolom nem véletlen. Erre vannak a független értékelő oldalak, mint pl. a trustpilot, ahol 3.1-et kapott, amibe nincsenek a fake és fizetett értékelések beszámolva, amik nyílván jó irányba viszik. 5 font miatt senki sem kér egy amúgy nagyon nem jól értékelt adathalász számlát. Értem hogy neked ez jó ha a linkeden keresztül regisztrálva te is 5 fonthoz jutsz, de most azt az 5 fontot megkeresed 1-2 óra alatt valami melóval. Aztán az sem biztos, mert lehet hogy te még megkapod, de rengetegen írják a trustpilot-on, hogy nem kapják meg a kerítő díjat, ha be is visznek másokat, és ilyet nem hazudnának. Gondolom adathalászat miatt van a cég, plusz letiltják a betett összegeket és nem kivehető, nem hozzáférhető, de mondtam hogy mindenkinél így van vagy lesz, de sokan írják.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy mindenkinél így van vagy lesz, de sokan írják*
Hulyegyerek ez egy engedellyel mukodo ceg. Az hogy esetleg fennakadas van az benne van. Szerinted a revolut amikor kezdte flottul mukodott az elso nap? Az eszedbe sem jutott hogy a panaszkodok egy resze csalo, aki egy eszkozrol beregelte mondjuk az egesz pereputtyat es igy probal visszaelni a meghivasokkal?
A trustpilotrol meg annyit hogy a bet365, a legjobb fogadoiroda meg a 2ot se eri el. Csupa frusztralt, bonuszcsalo, szamlavasarlo akit letiltottak jogosan lehuzta az ertekelest. Mert igy mukodik
Akinek panasza van az le fogja huzni az oldalt, aki meg betartja a szabalyokat az nem fog azert elbszni az eletebol 10percet hogy leirja mennyire jol mukodik. Azok rendszeresen hasznalni fogjak.
Szoval az eredeti kerdesedbol is latszik(crypto) hogy halvany fogalmad sincs hogy mukodnek ezek az oldalak.
máj. 24. 13:45
14/18 A kérdező kommentje:
Na most esett le hogy ebből próbálsz megélni hogy egy haszontalan, sőt kártékony, lehúzó, és kihasználó cég linkjét küldözgeted privátban hogy rajtad keresztül regisztráljanak az 5 fontodért, gratulálok.
15/18 A kérdező kommentje:
Fennakadás? Ezért tiltják a playstore értékelést? Ezért van 3,1 pontott ahol csak 1 és 5 ponttal van értékelve? Ez gyanús nem kicsit, az 5 pontosok rövid sablonos ugyanarról szóló semmitmondó, nem részletekbemenő csak "minden cégre igaz lehetne" típusú rendelt, és fake kommentárok. Az 1 pontosak részletekbe mennek, hogy miért 1 pont, sőt mínuszt adnának ahogy írják is, ha lenne ilyen. Aki ide téved vigyázzon az erőszakos, vagy könnyen jött linkekkel. Na jó nem szeretem a rossz hangulatot, nem is folytatom ezt de vigyázzunk magunkra, járjunk először mindennek alaposan utána, mielőtt befektetünk. Én most kb. 3 millát készülök befektetni, ami nélkülözhető, tudom ahhoz képest aprópénz de nekem nem mindegy mibe. A delikvensük nyer 5 fontot, de én veszíthetek 3 millát, ahogy kiderült. Bocsi, amúgy békeszerető vagyok, de nem írok alá mindent.
16/18 A kérdező kommentje:
Most tényleg nem tönkretenni akarom az üzletedet, meg adok én neked nem 5 fontot, hanem 100 ezer forintot ha tényleg van rálátásod úgy, hogy ismered ezt is a többit is. Sőt, befektethetünk közösen ha van jó ötleted, én azt díjazom a magam laikus tőke részéről. De ha csak az 5 font lebeg a szemed előtt, és nincs nagyobb rálátásod, az nekem nem perspektíva. Eleve nem szeretem ezt a reklámmal, és propagandával teli befolyásolásos manipulációs rendszert ami szinte az egész életünk keretrendszerét alapozza meg, az ember alig tud kiszabadulni ebből, vagy átlátni ezen. De ha van komolyabb rálátásod, én nem olyan vagyok, hogy nem értékelem a segítséget.
Hulyegyerek, adtam egy linket, de nem kerteltem, elmondtam hogy vannak fennakadasok, ahogy a revolutnal is voltak.
Elmondtam hogy nalam latszanak az ertekelesek telefonon, szal nalad van hiba, elmondtam.hogy mukodik a trustpilotos ertekeles.
Lehet hogy van 3milliod, de attol meg egy ostoba fsz vagy, azt sem tudod hogy mukodik a crypto, idejossz es csak rohogunk rajtad, mert olyan vagy mint aki buborekban elt eddig.
máj. 24. 18:47
18/18 A kérdező kommentje:
Oké #17 nevess még sokat..
Továbbra is szívesen fogadok észrevételeket.
Kapcsolódó kérdések: