Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bitcoin-hoz milyen pénztárca...

Bitcoin-hoz milyen pénztárca kell?

Figyelt kérdés
Gyűjtögettem, most levenném. Csináltam MetaMask pénztárcát, beírtam a címet, hogy oda küldje a bitcoint, de hibát ír ki.

jún. 17. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Az enyém krokodilbőr.
jún. 17. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Hupilila
jún. 17. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

Ennek így semmi értelme.

Hol "gyűjtötted"? Egyàltalàn mit jelent ez. Ha valakinek bitcoinja van az vagy egy külső tàrcàn van vagy egy kritpotőzsde spot tàrcàjàn. Ha pénzt akarsz kriptóbol, akkor be kell utalnod egy kripto tőzsdére, ott eladni, és a keletkezett fiat pénzt onnnan kiutaltatni a bankszàmlàdra.

jún. 17. 14:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Megvan. Trust wallet-re rá tudtam küldeni.
jún. 17. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Binance számládra beutalod a btc-t, eladod, kifizeted forintban.. leadózod. és kész.

trust walletet nem ismerem.

jún. 17. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
27%
A Binance közvetlenül nem utal ki forintot, csak a Zen nevű finntech szolgáltató számlájára, amiről meg egy rahedli olyan panaszos véleményt írnak a neten, hogy csak úgy random letiltogatja a felhasználókat és túszul ejti a pénzüket.
jún. 17. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
6, erről tudsz bővebb infót irni?
aug. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!