Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Közjegyzői kiköltözési nyilatk...

Közjegyzői kiköltözési nyilatkozat készítésekor ha többen vagyunk albérlők, mindannyiunknak jelen kell lenni?

Figyelt kérdés
Az ingatlan birtokbavételi feltétele, hogy egyoldalú kiköltözési nyilatkozatot tegyünk. Ha a párommal költöznék, akkor meg lehet oldani esetleg (akár megbízással), hogy csak neki kelljen jelen lennie? Én a munkám miatt nagyon nehezen tudom megoldani, könnyebbség lenne, ha emiatt nem kellene elkérnem magam.

jún. 17. 07:23
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Minden bérlőnek ott kell lennie. A meghatalmazás is működik, de abból is közokiratba foglalt kell.
jún. 17. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
Igen.
jún. 17. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
18%
Mért nem munkaidőn kívül mész?
jún. 17. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó: Mert akárhányra rákerestem a környéken, mind a munkaidőm alatt tart nyitva.

jún. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!