Van ez a napelemes pályázat és most hirtelen kérték, hogy 5 napon belül küldjünk vissza egy összeférhetetlenségi nyilatkozatot ADVH hitelesítéssel. Csak azt nem tudom mégis hova?
ezt írták:
2022. november 15-től módosultak a Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Terve végrehajtásának alapvető szabályairól és felelős intézményeiről szóló 373/2022. (IX. 30.) Korm. rendelet összeférhetetlenségre vonatkozó rendelkezései. A módosításokra tekintettel kérjük szíves közreműködését az összeférhetetlenségi nyilatkozat kitöltésében és visszaküldésében.
A nyilatkozatot a támogatást igénylőnek / végső kedvezményezettnek szükséges megtennie az erre kialakított űrlapon. Az adatok feltöltése után, kérjük, állítsa elő a nyilatkozatot pdf formátumban, majd a támogatási kérelem benyújtásakor már használt AVDH szolgáltatással hitelesítse. Az AVDH szolgáltatás ingyenesen elérhető a [link] oldalon, ugyanakkor használatához ügyfélkapu regisztrációval kell rendelkeznie.
Kérjük, a hitelesített dokumentumot csatolja fel, és jelen értesítést követő 5 munkanapon belül küldje vissza.
Itt a vége, és csak az nem derül ki, hogy hova kell visszaküldeni és milyen módon? A feltöltő rendszerben kell feltölteni valahova? Vagy az ottani üzenet rendszerben, ha létezik ilyen? Vagy saját e-mail címről valahova?
Nem értem, ez így hiányos, csak én nem értem? Gondolom ezt a levelet sok ezren vagy tízezren megkapták, csak én nem tudom hova és hogy küldjem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!