Aki nem bejelentett munkahelyen dolgozik és autóra vagy házra gyűjt hol tartja a megtakarítását?
10:
""Bankszámlán nagyobb pénzmozgásnál rákérdeznek honnan van.""
"mivel itt egy rakat emebre írja, megkérdeztem a bankokat erről. Azt mondják, sosem kérdezik.)
"Nem is bankok kérdezik, hanem a NAV."
Pont ezt kérdeztem meg, arra adták ezt a választ.
Azt mondod, bankszámlán pénzmozgásnál kérdez a NAV?
Nem kérdezheti, mert a NAV-nak csak akkor van betekintési joga számlára, ha nyomoz valaki ellen.
Másokét nem látja, mert tilos neki.
""Bankszámlán nagyobb pénzmozgásnál rákérdeznek honnan van.""
"a fekete pénz nem sokat ér, cigire, kőbányaira jó"
Én abból vettem a lakásomat, 16+ milliót gyűjtöttem, simán befizettem kisebb összegekben számlára és/vagy lekötöttem. A végén egyben fizettem be milliókat, majd úgy utaltam el. Senki nem "kérdezett rá". Állambácsi pedig megkapta a jattot illeték formájában.
Senkinek nem tűnt fel az utóbbi években, hogy a fidesz leállította a vagyonvizsgálatokat? Vajon miért?
Nem kérdezik meg, hogy mi honnan van. Kizárólag akkor, ha nyomoznak valaki után -> sikkasztás, hűtlen kezelés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!