Szerintetek igaz, hogy a patikák negyede veszteséges?
Én sem nagyon hittem el. Itt nálunk 4 patika van. Egy a bevásárlóközpontban, 3 pedig majdnem egyrakáson, de akármelyikbe megyek, mindig áll a sor.
Ráadásul szépen felújították őket, LCD monitorok vannak stb... :S Nekem úgy tűnik, hogy nagyon is jól megy nekik.
Oké, de lássátok be, 9 patika ismerete egyáltalán nem reprezentatív.
Valószínűleg nem is úgy néz ki a dolog, hogy minden negyedik patika veszteséges, hanem bizonyos területeken inkább veszteségesek a patikák.
Pontos adatokat nem tudok, csak arra szeretnék rávilágítani, hogy az, hogy ti nem láttok veszteséges patikát, még nem feltétlen jelenti azt, hogy nincs is.
Hát, nem tudom.
Mi Borsodban lakunk, épp ezért feltűnő, hogy annyira jól megy a gyógyszerészeknek.
A környékbeli 5 patika 10 km-en belül van, 4 városban, 1 falun. Ezekből ismerem 3nak a tulaját. A másik 2-ről is tudom, hogy kié (politikus, és véletlenül sem lakik a környéken) Na ő aztán még a kőgazdagnál is kőgazdagabb.
Persze, ha kicsit távolabb megyünk, még legalább 8-10 patikát fel tudnék sorolni 15-20 km-es körzeten belül, amiket én ismerek (pedig tényleg ritkán járunk gyógyszertárba) Viszont ezeknek nem tudom, ki a tulaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!