Gyed jár ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!az lenne a kérdésem, új munkahelyem van , ahol határozatlan idejű szerződésem van, viszont készpénzben kapom a fizetést,ilyen esetben is jár a gyed a későbbiekben hogy nem számlára történik a kifizetés?jún. 3. 10:19
1/6 anonim válasza:
Jár.
Senkit sem érdekel, hogy kp-ben vagy átutalással kapod a fizudat.
2/6 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm akkor ezek szerint csak az számít be vagyok jelentve határozatlan idejűre :)
jún. 3. 10:39
3/6 A kérdező kommentje:
És az sem gond hogy én nem szoktam berpapirt sem kapni, mert készpénzben fizet és általában mindig többet ad mint ami jár
Be vagyok jelentve szakmunkás minimálbére, de oraberben fizet ,így annyit keresek amennyit dolgozok, plussz amit rá tesz, de ha gyedre akarnék menni akkor az nem gond hogy nincs más papirom csak a munkaszerződés ?
jún. 5. 16:25
4/6 A kérdező kommentje:
Biztos be vagyok jelentve mert utána jártam Nav-on keresztül.
jún. 5. 17:07
5/6 anonim válasza:
Máskor célszerű az alap kérdésben megírni minden infót, ez a csepegtetés borzalmas.
De ettől függetlenül is jár a gyed. Annyi hogy a bejelentett béred után fogod kapni, szóval nem lesz sok.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendbn, köszönöm
jún. 7. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!