Hosszúhajú kérdése:
Temun hogy működik a visszaküldés?
Figyelt kérdés
azt látom, hogy a termékeknél ki kell választani, hogy miért nem felel meg a termék, ez oké. meg az is hogy nyilván feladom a postán. de hova? milyen címre? lehet hogy evidens a kérdés, de ez lesz életem első visszaküldése, fogalmam sincs. azt tudom hogy ingyenes. egyáltalán futárszolgálattal kell, vagy postán? nem kérek beszóló kommentet, nincs tapasztalatom, nem szoktam csomagokat sem feladni, se visszaküldeni.máj. 28. 22:48
1/4 anonim válasza:
Végig zongorázod azt amit elkezdtél.
Kis értékű izé esetén vissza téritik az árát, és még vissza sem kell küldeni. Ha vissza szeretnék kapni akkor küldenek egy e-mail kinyomtatod és felragasztod a csomagra azt odaadod a DPD-nek.
2/4 A kérdező kommentje:
rettentő hálás vagyok, szuper érthető az elmélet! egy gyakorlati kérdés: ok, megnézem neten hol van ilyen csomagpont de bele kell dobni valami fiókba, de hogy nyitom ki? vagy csak bedobom úgy mint a levelet a postán a ládába? ( 48 éves autista vagyok és még sosem csináltam ilyet )
máj. 29. 04:06
3/4 anonim válasza:
Az ilyen csomag automatáknak van egy kijelző panelje itt adod meg a kódodat ha csomagod érkezik és utána kinyílik az ajtó. Csomag feladás lehetőség is van. Végigmész a beállításokon végén kinyitja neked az ajtót. Beteszed a csomagot becsukod az ajtót.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod nagyon sokat segítettel! :)
máj. 29. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!