Hogyan működik az Ebay-os csomagvisszaküldés?
Sziasztok.
Vásároltam az Ebay-on egy telefonalkatrészt,de később kiderült,hogy nem kompatibilis a telefonnal,ezért kérelmeztem visszaküldést az eladótól.
Jött üzenet,amiben benne volt a cím,ahova küldenem kell,ez sem egyértelmű,amit ott leírtak,azt írjam rá a csomagra szóról szóra? mert több szám is van benne,nem olyan mint itt Magyarországon.
A másik kérdésem: az alkatrész ára 3000 Ft,és Németországba kell visszaküldenem,mivel külföldi csomag,nem lesz jóval drágább a feladási költségem,mint amennyit ér az alkatrész?
köszönöm a válaszokat.
De sajnos vissza kell küldenem mindenképpen,a feladási címet is elküldték,szóval várják vissza.
Ha meg megírom nekik,hogy visszaküldtem,később meg kiderül hogy mégsem,akkor nagyobb bajom is lehet ebből :/
Igen benéztem (nem az én hibámból)
A termék elvileg jó (bár kipróbálva nem volt) csak éppen a telefon másfajta,ezért nem tudom beépítseni.
Jah, ha ez a helyzet, akkor igen, ez van. Vissza kell küldeni. Tényleg én gondoltam azt, hogy biztos nem az jött, amit rendelt.
(Bár én ebben az esetben eladnám valami hirdetési oldalon, nem küldözgetném)
"Viszont találtam neten olyan lehetőséget,hogyha paypallal fizettem ebay-en,akkor a paypal nekem visszafizeti a feladási költséget ilyen esetben. Akkor lehet megvan a megoldás."
Tudnád linkelni azt az oldalt, ahol leírják ezt? Köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!