A Temu visszaküldés pontosan hogyan működik?
Sajnos két ruhadarab egy mérettel nagyobb, mint kellene. Átböngésztem a weboldalt, és azt értem, hogy ingyenes a visszaküldés, illetve a DPD rendezi és kell egy nyomtatott cédula is, amit a csomagra ragasztok.
De például csomagpontra le tudom adni a termékeket, hogy onnan vegye fel a futár, mert nagyon keveset tartózkodok otthon?
Illetve szerintetek mibe érdemes becsomagolni a termékeket?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Felbontottad a csomagolást?
Gondolom igen, de így necces a visszafogadása.
Mert: "Ez azt jelenti, hogy az új termékeket felhasználatlanul, sérülésmentesen és teljes egészében kell visszaküldeni."
És lehet még higiéniai okokból is visszautasítás.
Minden esetre kérd a visszárúzást, leírva a miértet is.
GHa nem emelnek kifogást akkor küldheted. A csomasgpontra kérdezz rá.
Igazából tök egyszerű, már többször is küldtem vissza azóta.
Temu alkalmazásban meg kell nézni, hogy melyik futárszolgálat vállalja a visszaszállítást. Érdemes készíteni egy fotót a termékről, hogy sértetlen és a visszaküldés okánál bejelölni a relevánsat. Hogy például műszaki termékeket hogyan kell visszaküldeni, azt nem tudom sajnos, de ruhákat úgy kellett, hogy az eredeti zacskójában kellett lennie a ruhának. Ha veszel egy egészen nagy borítékot akkor abba bele tudod tenni, gondoskodj róla, hogy alaposan le legyen ragasztva az elkészült csomag.
Nekem eddig DPD és Packeta visszaküldésem volt. A DPD-nél fogsz majd kapni egy visszaküldési kisebb dokumentumot, amin lesz vonalkód, annak a kinyomtatását meg kellene oldanod, valami erőssel ráragasztani a borítékre és keresni egy csomagpontot, ahol leadhatod (egészen kis boltokban is lehet egyébként, a futárszolgálat honlapján fenn van). Ha a Packeta lesz a visszaküldő futárszolgálat, akkor meg az eljárás eleje teljesen ugyanaz, a csomagolás. Annyi eltérés van, hogy itt neked nem kell kinyomtatni semmit, hanem lesz egy kód, amit szintén csomagponton beolvasol az ott dolgozónak, ő egy kis kütyün nyomtat egy vonalkodós papírt és ráragasztja. És igazából ennyi, a csomagod visszaküldése megkezdődött.
Lehet választani, hogy az eredeti fizetési módszert szeretnéd választani visszatérítés szempontjából vagy elegendő, ha Temu kreditben kapod meg. Előbbi eltart vagy másfél-két hétig, utóbbi néhàny napon belül megvan.
Szerintem sikerült mindent leírnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!