Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Temu visszaküldés pontosan...

A Temu visszaküldés pontosan hogyan működik?

Figyelt kérdés

Sajnos két ruhadarab egy mérettel nagyobb, mint kellene. Átböngésztem a weboldalt, és azt értem, hogy ingyenes a visszaküldés, illetve a DPD rendezi és kell egy nyomtatott cédula is, amit a csomagra ragasztok.

De például csomagpontra le tudom adni a termékeket, hogy onnan vegye fel a futár, mert nagyon keveset tartózkodok otthon?

Illetve szerintetek mibe érdemes becsomagolni a termékeket?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2024. ápr. 22. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
29%

Felbontottad a csomagolást?

Gondolom igen, de így necces a visszafogadása.

Mert: "Ez azt jelenti, hogy az új termékeket felhasználatlanul, sérülésmentesen és teljes egészében kell visszaküldeni."

És lehet még higiéniai okokból is visszautasítás.

Minden esetre kérd a visszárúzást, leírva a miértet is.

GHa nem emelnek kifogást akkor küldheted. A csomasgpontra kérdezz rá.

2024. ápr. 22. 18:20
 2/6 anonim válasza:
Én már több mindent küldtem vissza. Pl vettem szőnyeget, de nem tetszett. Én néztem el az igaz. Meg volt mellé egy bicikli lámpa amit ezzel a csomaggal küldtem vissza. A pénzt egyből vissza küldték. Most megint készülök vissza küldeni egy csomagot ami ma érkezett meg. Sokkal később, mint ígérték és belül sérült.
2024. jún. 13. 16:06
 3/6 anonim válasza:
Nekem az lenne a kérdésem hogy egy, még meg nem érkezett csomagot hogy tudnék visszaküldeni és visszatérítést kapni? Ugyanis nagy a valószínűsége annak hogy nem fog megérkezni mielőtt elmennék nyaralni.
aug. 4. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát, válasz nem érkezett a kérdésre :-)))
okt. 22. 18:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazából tök egyszerű, már többször is küldtem vissza azóta.

Temu alkalmazásban meg kell nézni, hogy melyik futárszolgálat vállalja a visszaszállítást. Érdemes készíteni egy fotót a termékről, hogy sértetlen és a visszaküldés okánál bejelölni a relevánsat. Hogy például műszaki termékeket hogyan kell visszaküldeni, azt nem tudom sajnos, de ruhákat úgy kellett, hogy az eredeti zacskójában kellett lennie a ruhának. Ha veszel egy egészen nagy borítékot akkor abba bele tudod tenni, gondoskodj róla, hogy alaposan le legyen ragasztva az elkészült csomag.

Nekem eddig DPD és Packeta visszaküldésem volt. A DPD-nél fogsz majd kapni egy visszaküldési kisebb dokumentumot, amin lesz vonalkód, annak a kinyomtatását meg kellene oldanod, valami erőssel ráragasztani a borítékre és keresni egy csomagpontot, ahol leadhatod (egészen kis boltokban is lehet egyébként, a futárszolgálat honlapján fenn van). Ha a Packeta lesz a visszaküldő futárszolgálat, akkor meg az eljárás eleje teljesen ugyanaz, a csomagolás. Annyi eltérés van, hogy itt neked nem kell kinyomtatni semmit, hanem lesz egy kód, amit szintén csomagponton beolvasol az ott dolgozónak, ő egy kis kütyün nyomtat egy vonalkodós papírt és ráragasztja. És igazából ennyi, a csomagod visszaküldése megkezdődött.

Lehet választani, hogy az eredeti fizetési módszert szeretnéd választani visszatérítés szempontjából vagy elegendő, ha Temu kreditben kapod meg. Előbbi eltart vagy másfél-két hétig, utóbbi néhàny napon belül megvan.

Szerintem sikerült mindent leírnom.

okt. 23. 22:28
 6/6 anonim válasza:
és fizeni nem kellett semmit visszafelé? A paketa felvelőpontra kell vinni? Automata nem jó ügye?
dec. 25. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!