Kockára mernétek tenni 2 és fél millió Ft-ot?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy lakást, amit az örökségem rám eső részéből fedeznék.
Nagyszüleimtől örököltünk egy ingatlant, már vevő is van rá, aki letette az előleget, úgy állapodtunk meg, hogy legkésőbb július közepéig kifizeti az egész összeget.
Én kinéztem egy lakást, és két és fél millió Ft előleg kéne, amit ki is tudok fizetni.
A gond az, ha esetleg nagyszüleim ingatlanának az eladása meghiusúlna, akkor buknám az előleget.
Ti kockáztatnátok, vagy várjak július közepéig?
máj. 26. 00:43
11/14 anonim válasza:
"Kockáztassak, tegyem le az előleget?"
igen
foglalót
nem
12/14 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, foglalót tett le a vevő a nagyszüleim ingatlanára, és én is foglalót tennék le.
máj. 26. 19:13
13/14 anonim válasza:
Mennyi foglalót tett le a vevőd és hányan örököltétek az ingatlant, milyen arányban?
14/14 anonim válasza:
11# írja, hogy mi a teendő
A foglalódat nem kapod vissza,
Az kockázatos ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!