250 ezer forintos havi bevétel mellett be mernétek vállalni 1-2 millió forintos lakásfelújítási kölcsönt?
Én speciel addig nyújtózkodom, amíg a takaróm ér.
Jelenleg kinek van biztos munkahelye?
Itt van a legújabb, a Malév, ahol a csőd napján mondták meg a dolgozóknak, hogy bájbáj lesz.
Előtte meg többezer állami alkalmazottat rúgtak ki.
A magánszféra még ennyit se problémázik, ha eszébe jut, akkor mehetsz amerre látsz.
Nekem nem kéne hitel, pláne, ha már így is van.
Önuralom, meg belátás kérdése az egész.
Lehet, hogy nem lesz jobb "konfortfokozatom", viszont nem is kell napi szinten gyomorgörccsel bemennem dolgozni, hogy mi van ha kirúgnak, miből fizetem, mi lesz, ha kilakoltatnak?
Nekem ez többet ér, mint hogy hupikékre van mázolva a fürdőszoba.
Ajánlom az ingatlanutalványt!
Beteszel havi 50 000-et, erre kapsz minden évben 33% bónuszt.
A cég minden összegyűjtött 300 000 Ft után + 100 000 Ft-ot ír jóvá az ügyfél kártyáján.
Ennek feltétele, hogy az ügyfél az adott éven belül legalább 4 alkalommal vásároljon utalványokat. A már megvásárolt utalványokat a 4-ik évtől névértéken visszaválthatja.Tehát 12x50 000 Ft + bónusz = 800 000 Ft/év. 4 év után az 3 00 000 Ft. 4 év múlva nagyon szépen felújíthatsz.Ha érdekel , hívd a 30/5000-496-os számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!