A fizud hany szazalekat tudod felre tenni vagy mekkora osszeget?
Arra gondolok, hogy amit fix minden honapban tudsz es ezt mekkora fizetesbol es hany evesen?
Rendesen erdekel, masok hogy csinaljak a magyar szar fizukbol, hogy tudnak elore menni az eletben anyagi teren?
Én mérnökként, saját céggel és vállalkozással szolgáltatok itthon, néháby részmunkaidős, bedolgozó kollégával. Így átlagban havi 2 millió körül van az adózott nyereségem, ebből átlag 500 megy el havonta + feleségem gyede kb 100.
38 éves vagyok, kb 3 éve alkalmazottként még 400 körül kerestem és alig volt valami megtakarításunk.
Rengeteget dolgozok és dolgoztam, tanultam főállás mellett éjszaka, hétvégén is, rengeteg áldozattal járt.
Itt majdnem mindenki mindenki saját bevallása szerint milliókat keres és alig költ valamire. Mondjuk nem értem, hogy így mi értelme élni, hogy valaki milliós fizetés mellett kb füvet legel az utcán, mert egy éttermzést sem enged meg magának.
Persze a legtöbb ilyen válasz eleve kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!