Vennétek házat kisebbségtől?
Meg ha rá lennék utalva. Ugyanis ha olyan környéken lenne ahol pont ideális nekem. Miért ne? A kutya nemfoglalkozna vele. Úgyis csak addig látom míg megkötjük az adásvételit utána lelépnek.
Meg nyílván van esze az embernek h nem vályog házat vesz v vmi. Hanem panellakást.
18/F
nem vennék. nem tudhatod mit hagynak hátra. pl lehet, hogy átkötötték az elektromos kapcsolót, lopták az áramot, stb.
ha olyan cigányról van szó akin nem látszik, hogy az, akkor még okés, de ha egy tipikus cigányról, akkor semmiképp.
nem bíznék bennük.
Nemhogy cigánytól, de még Kamumail-tól is vennék házat.
Pedig ő aztán biztosan minden aljasságot elkövetett már életében.
Ez az ostobaság, ami manapság nálunk van, már nagyon fájó.
Az embereknek ma már csak annyi az összes gondolatuk, hogy utálják a cigányokat, és ezt hirdetik mindenhol. Pedig valójában csak attól félnek, hogy a cigányság sorsára jutnak ők is.
Ettől nem is alaptalanul tartanak, csak idő kérdése, és meg is érdemlik.
Büszke vagyok rájuk.
hízelgő, hogy van egy saját rettegő rajongóm:)
mellesleg bizonyára az emberek csakúgy a hasukra csaptak, vagy csiki-csukiztak, hogy "hm, há', mostantól a cigókat utáljuk..."
Most komolyan, mi köze a háznak ahhoz, hogy kitől vetted?
Én simán megvenném, ha megfelelne az igényeimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!