Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen árazás reális Tiktok...

Milyen árazás reális Tiktok videók forgatásánál/szereplő?

Figyelt kérdés
Egy szereplőre miylen árazás reális mondjuk 10.000 követő alatt? Egy forgatási nap több videó rögzítése

2024. máj. 14. 09:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Egy szereplőre miylen árazás reális mondjuk 10.000 követő alatt?"

Ugyanannyi, mint 10 ezer követő felett. Nem a követőid számától függ a munkadíj.

Bár egy Azahriahnak szerintem bármelyik rajongója szívesen elmegy ingyen is statisztálni egy klipjébe.

2024. máj. 18. 19:23
 12/17 A kérdező kommentje:

De nagyon is fugg az arazas a kovetok szamatol. Ha azt gondolod hogy nem akkor meg tolem is kevesebb fogalmad van a dolgokrol.

Nem irtam orat mivel nem tudom. Ezt elore nem lehet kiszamolni fugg nagyon sok mindentol, a szereplo tudasatol, szereplesi kepessegeitol stb. Szerintem ami realis egy nap 3-4 ora forgatas.

Aki irt arat annak koszonom, ez valos info vagy csak hasrautesszeru?

2024. máj. 19. 10:23
 13/17 anonim ***** válasza:

"De nagyon is fugg az arazas a kovetok szamatol."

Valóban? És hogyan változik az ár a követők számával? Nő, vagy csökken?

2024. máj. 19. 10:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha a követőid egyben rajongóid is, lehet, hogy ingyen is elmennek ha szerepelhetnek a videóban.
2024. máj. 19. 10:43
 15/17 A kérdező kommentje:
ember, a szereplő követőinek a számáról van szó, nem az én követőimről. Nagyobb követővel rendelkező infulenszer többet tud elkérni egy szerepért mint akit csak pár százan követnek.
2024. máj. 19. 12:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Eddig nem derült ki a kérdésedből, hogy te influenszereket akarsz felkérni szereplésre. Most nyögted ki csak. 🤣

Amennyiben meg tudsz vele egyezni. 100 ezer, 500 ezer, akármennyi.

Ha 200-at kér, de neked csak 100 van a zsebedben, akkor csak annyit tudsz neki kínálni, vagy keresel mást.

2024. máj. 19. 12:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Előbb tanulj meg értelmesen kérdezni! Így kellett volna feltenned a kérdést: "Influenszereket akarok felkérni videoklipekben való szereplésre. Várhatóan mennyit kell nekik fizetnem, mi ezeknek a munkáknak a piaci ára?"
2024. máj. 19. 13:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!