Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha munka közbe...

Mennyire gáz, ha munka közbe "maszekolni" járok?

Figyelt kérdés
Szép estét!Futárként dolgozom lassan 1 éve és háát mivel nem keresek vele túl jól, ezért mellette részmunkaidőbe "festői kisegítőként" dolgozom, persze feketén.Legtöbbször jó a beosztás és a két munka nem üti egymást.Pl.Hétfőn kedden futarkodok és szerdán meg festegetek.De van néha, hogy nem jön ki a lépés és párhuzamosan csinálom a kettőt.Ezt úgy kell elképzelni, hogy 10-10ig futárkodok teljes munkaidőben, de közben elugrok fél órára-órára besegítek a festésben.Főnököm az étteremben nem szokott lekövetni, így nem tudja, hogy mikor hol vagyok.Volt olyan is, hogy nem volt cím és elmentem festeni egy órára, de mire visszaértem már volt 8-10 címem és eléggé beúsztam.Szerintetek ez így működhet hosszútávon?
2024. máj. 13. 21:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen korrekt. Én rendőr vagyok de járőrözés közben én is kiviszek pár pizzát, szeretnek a vevők, mert gyorsabban odaérek, mint bármelyik másik futár.
2024. máj. 13. 21:49
 2/19 A kérdező kommentje:
Csak az a különbség közöttünk, hogy én ezt tényleg így csinálom, te viszont cinikus vagy!
2024. máj. 13. 21:51
 3/19 anonim ***** válasza:
45%
Most írtam, hogy rendőr vagyok, nem cinikus.
2024. máj. 13. 21:52
 4/19 A kérdező kommentje:
Persze és járőrözés közben pizzákat viszek ki...hagyjuk már
2024. máj. 13. 21:53
 5/19 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nincs ezzel semmi baj, én napközben hentesként dolgozom, de amikor kevés a vevő kiugrom néhány dugulást elhárítani.
2024. máj. 13. 21:54
 6/19 anonim ***** válasza:
42%
#4: Nem Te... Én!
2024. máj. 13. 21:54
 7/19 A kérdező kommentje:
De ezek tényleg maximum egy-két órás melók.Az étteremben fel sem tűnik, hogy nem vagyok bent.Ha meg megkérdezik, mert volt már rá példa, akkor meg azt mondom, hogy címen voltam.
2024. máj. 13. 21:59
 8/19 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem gáz feketén dolgozni, mert csak támogatod az ilyen semmirekellő cégeket akik élősködnek az országon. Mi több, hosszútávon magad is megszivatod, hiszen semmilyen járulékot nem fizetnek utánad.
2024. máj. 13. 22:24
 9/19 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem sincs ezzel semmi probléma, én szívsebész vagyok, de két műtét között én is levágok 1-2 disznót.
2024. máj. 13. 22:26
 10/19 anonim ***** válasza:
Siman belefer, en munka kozbe a PSt nyomkodom
2024. máj. 14. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!