Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten hol vannak olyan...

Budapesten hol vannak olyan üzletek, amelyek megkönnyítik egy építészmérnök hallgató életét? (Pl. Makettező alapanyagok)

Figyelt kérdés

BME-s építészmérnök hallgató vagyok, aki vidékről költözött fel, így még ismerkedek a várossal.

Pár boltot már felfedeztem, amik nincsenek annyira előtérben, mint a művészellátók, de nagy segítséget nyújtottak a minőségibb munka elkészítésénél.

Ha tudnátok hasonlót ajánlani, annak nagyon örülnék.

Kezdem én, hátha valakinek segít:

- Rayher Hobby a Rákóczi téren, (padok, fák, növényzet és realisztikus emberi alakok kis méretben)

máj. 8. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Mire van szükséged?
máj. 9. 00:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyébként frankón ezek kellenek nektek?:) Nem elég kartonpapírból kivágni a padot, bokrot?:) Hiszen ez csak dekoráció, a házi feladatnak nem ez a lényege.:)
máj. 9. 00:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Elsőnek beírtam, hogy "makett bolt budapest"

Google-ba.

máj. 9. 00:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Nyilván vannak általános megoldások, de van egy két tipp ami sokat segít egy igényesebb makett elkészítésében.

Például szebb a szárított virág a fák és a növényzet illusztrálásához. Ehhez viszont meg kell találni a megfelelő üzletet. (ezeket nem dobja be a google egy kattintással)

máj. 27. 10:29
 5/5 anonim válasza:

Én kettőt tudok ajánlani:

Kreatív hobbi (Westend, de lehet van máshol is) - sok apró dekoratív elem, meg mindenféle gyurma is van.

Magyar Művészellátó (én azt ismerem ami a Nagymező utcában van, de van máshol is boltjuk ha jól tudom) - Nem tudom hogy modellezéshez milyen anyagaik vannak, viszont a festék és ecsetkínálatuk kiváló. Az eladók is nagyon segítőkészek szoktak lenni.

Kifejezetten olyat nem tudok ami pont szárított növényekkel foglalkozik, de ha van egy kis időd akkor azokat te is meg tudod csinálni. Vegyél egy cserepes vagy csokros növényt/virágot aminek sok a virága és a levele és préseld ki őket. Eltart egy pár napig, de azon kívül hogy hétfőn elkészíted, vasárnap pedig összeszeded őket semmi törődést nem igényel.

nov. 11. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!