A BME építészmérnöki szakara rajz vizsgát kell tenni. Lenne valakinek valamilyen tanácsa,vagy esetleg segitene felkészülni, hogyan és mit gyakoroljak, tanuljak?
Magadtól csak akkor fog menni ha őrölten tehetséges vagy.
Az egyetem szokott hirdetni fél készítőt, arra érdemes befizetni. (De lehet februárban már késő... Ezek korábban szoktak indulni
Szia!
Mindenképpen készülj elegendő vízzel és kis nasival, 4 óra az hosszú idő. Valamint vigyél magaddal órát. Tapasztalatból mondom, hogy nagyon meleg van a rajztermekben nyáron, így lenge és kényelmes öltözetet válassz magadnak.
Ami magát a rajzot illeti, egyetlen dolog jut eszembe, amire kifejezetten kell ügyelni, hogy ne legyen se túl kicsi se túl nagy a koncepciód. Többnyire az első a gyakori, simán meg is mondják ott azonnal, hogy kezd újra, mert ez így nem fogja elérni a megfelelő pontot bármennyire is szép. Én azt javaslom, hogy nagyon halványan skicceld fel méretezés és pontos szögen nélkül, hogy a megfelelő méretben tudd megrajzolni.
Én most leszek másodéves, de az osztatlanra való átjelentkezés miatt mennem kell idén is. ( ez már nem ide tartozik, de gondold át a sorrendet, mert osztatlanról bsc-re csak egy papír át jelentkezni)
Ha akár a szakról, akár az egyetemről lenne még kérdésed, privátban szívesen válaszolok. Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!