Mi az építészmérnöki rajz alkalmasságira való felkészülés legjobb módja?
hát ... előszöris sokat rajzolj! :) ...
A pécsi egyetem közzétette az alkalmassági vizsga tartalmát, majd megkeresem neked ... de lehet az egyetemeken órákat venni: pl. Miskolcon ingyen lehet járni szombatonként, de van Debrecenben is (az fizetős)...nem tudom melyik van hozzád közelebb.
Tapasztalatot nem tudok osztani, mert én is épp erre készülök :) ... remélem azért tudok segíteni valamennyit ... :)
Az iskola által szervezett alkalmassági vizsgára való felkészítő tanfolyamot ajánlom.
A feladatok, ha nem csalnak az emlékeim:
- térbeli testek, főként kockák, szék, bak, drapéria - ebből van egy beállítás ezt kell lerajzolni (ceruzás, tónusos rajz)
- van még egy elméletibb kérdéssor, (talán építészeti alapműveltségi kérdések, meg ábrázoló geometria jellegű feladatok)de arról csak halvány emlékek maradtak meg, az előbbin van a hangsúly
Azért fontos, hogy elmenj a felkészítőre is, mert egyszerűen otthon nem tudsz olyan körülményeket teremteni amivel be tudnád a feladatot gyakorolni és ugye az alkalmassági előfeltétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!