Építészmérnöki rajz alkalmasságira kb 0-ról, jó térlátással, de szinte semmilyen rajztudással mennyi idő alatt lehet felkészülni?
Sziasztok!
Egészségügyi szakirányomat szeretném mérnökire váltani. Biosz-kémia emeltem van, ezért a fizika emeltet meg kell még csinálnom mindenképpen, így egy évem lesz készülni mindenre. A fizikától nem, viszont a rajztól nagyon félek. Sosem voltam hobbi rajzoló, illetve suliban a rajz órákon sem kellett rajzolnunk sosem (max 1-2 alkalommal). Matekon a geometria mindig is ment, ott a kis egyszerű rajzok is mentek, viszont az teljesen más szint, mint egy építészmérnöki rajz alkalmassági szintje.
Az lenne a kérdésem, hogy megfelelő gyakorlással, tényleg kb 0-ról indulva lenne-e esélyem felfejleszteni annyira a rajz tudásomat, hogy átmenjek a rajz alkalmasságin?
(20/L)
Nekem sikerül , általános iskolában sokat rajzoltam , de utanna elmaradt .
A rajz alkalmassági felkészítőn DE MK megtanultam amit kellett hogy meg legyen és épp át csusszantam a vizsgán ,igaz kicsit keveset gyakoroltam . De azóta is benn a vagyok a szakon , nem a rajz okozza a legnagyobb nehézséget a szakon . Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!