Miért hiszik azt, hogy előny az e-mail aljára írni?
Kivitelező cégnél dolgozom belsőépítészként. 10 év alatt megtanultam, hogy az okleveles építészmérnökök, lakberendezők, belsőépítészek stb. tervei sokszor nem megvalósíthatóak és mind nagyon nehéz eset (ragaszkodnak a saját terveikhez, bár nyilván az ügyfél azokat fogadta el így érthető) Semminek nem néznek utána, a hibáikból sem tanulnak. Mikor ilyesmit írnak az e-mailben az ajánlatukat 2-vel szorozzuk.... Akkor mégis miért csinálják????? Ez egyáltalán nem előny szerintem :D
Mint amikor egy autóeladásnál egy nő előnynek gondolja a "hölgy tulajtól" szöveget. Pedig mindenki tudja, hogy az azt jelenti sosem volt olajcserén...
Kicsit ideges vagyok ma már 3 OKLEVELES ÉPÍTÉSZMÉRNÖKKEL beszéltem, teljesen feleslegesen mert a kérdéseket sem értik... Na mindegy jól esett kitombolni :D
“Mint amikor egy autóeladásnál egy nő előnynek gondolja a "hölgy tulajtól" szöveget. Pedig mindenki tudja, hogy az azt jelenti sosem volt olajcserén...”
A kérdésed megfogalmazása mellett a humorod is nagyon jól tükrözi az intelligenciádat, őszintén gratulálok!
Ha belegondolunk a hölgy tulaj valóban nem elöny...attol,hogy házias a kuplungot siman leégeti,az hogy finomat főz nem jelenti a rendszeres olyajcserét. Jó vele sex-le is bassza az elsö hátsó lököst...
Mindegy.
Nekünknis oda adtak egy megvalósithatatlan tervet. Átbeszéltük,hogy ez nem jó úgy. Átalakitották de nem néztek utána annak,hogy ott elfér e a cucc...nyilván nem.
Olyan padlózatot találtakki ami kivitelezhetetlen,és nem praktikus annak aki magassarkút visel.
Felül nyitott tároló a szabdban,alul vízelvezetés nélkül!
Nem nem medence,vagy kerti tó. Hanem tároló!
Mind okleveles épitészmérnök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!