Hogyan csinálják saját vállalkozást?
Figyelt kérdés
Hogyha nincs rá tőkém.Nem olyan vállalkozást akarok amibol már van ezer. Viszont 20-25 millióra lenne szükségem ahhoz hogy beinditsam. Befektetőt nem akarok bevonni, mert nem is biztos hogy befektet, hitelt nem adnak, támogatást nem kapok. Egy hentes üzletet szeretnék nyitni egy egész jó helyen. De mint a gépek, a hely, az engedélyek, meg miegymás több mint 20 millió Ft. De nem szeretnék örökre kiszolgáltatott lenni alkalmazottként. Mert soha nem fogok jól keresni. Önálló szabadúszó szeretnék lenni.máj. 2. 20:01
11/18 anonim válasza:
#4 Itt a válaszom: Egy olyan vállalkozással, aminek az elindítása nem kerül 20 millióba.
12/18 A kérdező kommentje:
11-es: Mondj olyan vállalkozást.
máj. 2. 21:50
14/18 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy út IT emberek fognak csak válaszolni.
máj. 3. 06:12
16/18 anonim válasza:
Én pl. építési (ME-É) műszaki ellenőr vagyok, van egy laptopom, egy optikai szintezőm és lézeres mérőm. Ennek a vállalkozási bekerülési költsége kijött 600.000 ft-ból.
Egyébként alkalmazottként nem érdekli a piacot hogy mennyire fordítva ülsz a lovon, de ha vállalkozó leszel a piac és ennyire nehéz felfogású vagy akkor a piac élve felfal, első hónapban csődbe mész. Leírásod alapján semmiképp sem ajánlom hogy vállalkozó legyél, spóroltam neked 25 millió forintot, szívesen.
17/18 anonim válasza:
Tapasztalt hentes vagy? Akkor próbát megér aztán vagy működik vagy nem.
18/18 anonim válasza:
A mai világban nem éri meg hentes üzletet nyitni, mert a bevásárlóközpontok elviszik az összes forgalmat. Édesapám 25 éve hentesként dolgozik egy kis vállalkozásban alkalmazottként. Alig van már munkája, a fizetését is alig termeli ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!