A postánál van még készpénz átutalási megbízás? Ha igen, revolutos számlára is tudnak utalni?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Nem MO-n dolgozom, de itt élek. Revolutos a számlám, nincs magyar. Beszeretnék juttatni a revos számlámra némi készpénzt (pár százezer). A postánál ez még működik hogy bemegyek, befizetem, megadom a számla számot, esetleg közleményt aztán viszlát át utalják? Ha igen kb milyen költségek mellett?
Tudom, pénz, kérjek meg inkább ismerőst. De sajnos a személyiségem olyan hogy ha pénzbe is kerül, ha meg tudom oldani magam, nem kérek meg senkit semmire
ápr. 22. 11:07
1/4 anonim válasza:
Krva draga lenne. Meg a belfoldi bankba is krva draga. De ez egy litvan bank, arra meg dragabb lenne. De amugy szerintem nem is lehet.
2/4 anonim válasza:
Ismerjük ezeket a kérdéseket. A szerencsejáték-függés kemény dolog.
3/4 anonim válasza:
odaadod egy havernak a kp-t és ő utal neked ugyanannyit. Közleménybe meg beleírja, hogy kösz a bringát.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem erről van szó :) . Épp felszámolom a magyar életem , kiárusítom ami nem kell és macera lenne kicipelni Norvégiába
ápr. 22. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!