1. Az nekem kerül pénzbe, a kártya a kereskedőnek, de eleve be van ez építve az árakba, így ugyan annyit plusz az utalás díját is fizethetem.
2. Az utalást probléma esetén nem lehet visszafordítani, a kártyás vásárlást igen.
Amúgy készpénzpárti vagyok, a bank a legaljasabb dolog a világon, kérdés nélkül hozzányúl a pénzedhez. Ha lehetne, készpénzben kérném a fizetésem, csak erre már nem hajlandóak.
2021. ápr. 25. 10:51
2/12 anonim válasza:
Amióta lehet fizetni szinte mindenhol kártyával, azóta nem használok kp-t.
2021. ápr. 25. 10:57
3/12 anonim válasza:
kártya és utalás, nagyon minimális kp-t használok.
2021. ápr. 25. 11:18
4/12 anonim válasza:
kp.
2021. ápr. 25. 11:26
5/12 anonim válasza:
Fele-fele arányban. Vannak olyan helyek ahol kp-ben jobb (vagy csak úgy lehet), de kártyával vagy telefonnal persze kényelmesebb.
2021. ápr. 25. 11:41
6/12 anonim válasza:
Amiota letezik kartyas fizetes, azota azt hasznalom szinte kizarolag. (99,9%-ban)
Apro egyaltalan nincs nalam sose (csak az autoban bevasarlokocsinak pl.), penztarcat is ugy vettem, hogy nem is kell neki zseb, keszpenzbol is altalaban egy tizezres, hogyha valamire megis kene.
Amiota meg letezik Apple pay, azota szo szerint egyszer sem vettem elo a bankkartyamat sem, a telefonommal fizetek mindenhol.
2021. ápr. 25. 11:42
7/12 anonim válasza:
Kártyával szeretek, mert nagyon ügyetlen tudok lenni... Eleve egy olyan boltban, mint pl az Aldi, ahol nagyon pörögnek a kasszába és egy másodperc alatt lehúznak minden terméket, az embernek ideje sincs elpakolni. Akárhányszor kp-val fizetek, az a vége, hogy már a pénztárcába sem tudom rendesen elrakni a visszajárót, van hogy az aprót csak a táskába tudom bedobni, mert már a következő vásárló van ott és nincs idő. Szóval ha lehet, akkor kerülöm a készpénzt, de vannak még mindig olyan kisboltok, ahol nem fogadják el pl 1000 forint alatt, szóval általában van nálam pár ezer forint készpénz is.
2021. ápr. 25. 11:44
8/12 anonim válasza:
Egyszer egyébként egy fagyizóban sikerült rosszul fogni meg a pénztárcámat, amikor pont sok készpénz volt nálam... Az apró is a földre borult, meg a papírpénzeket is fújta a szél, ráadásul a fagyi csöpögött közben a kezemre. Utólag vicces, de akkor nagyon nem volt az. Ha lehetett volna, ott is kártyával fizetek inkább.
2021. ápr. 25. 11:47
9/12 anonim válasza:
Kártya, kifejezetten kerülöm a kp-s helyeket.
2021. ápr. 25. 11:57
10/12 anonim válasza:
Évek óta csak elektronikus fizetést használok.
Keszpenzem egy 20ezres vesztartalek és ennyi. Arra se volt szükség még sose.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!