Származik a magyar dolgozó rétegnek (pékek akik éjszaka sütik a kenyeret, stb. ) haszna abból, hogy itt dolgozik sok bevándorló?
Ha a magyar dolgozó a pékség tulajdonosa akkor az olcsó munkaerővel spórolható a tulajdonos.
Én ezt nem tartom rossznak.
Olcsóbban tudják adni a termékeket.
Pékség van a környékemen ahol bevándorlók dolgoznak, NAV néha-néha megbünteti a tulajt, mert bejelentés nélkül dolgoztatja őket, de olyan sorok állnak reggelente az üzletnél hogy úgyis kitermeli a büntit is. De kínai boltok is hasonlóan működnek, ha néha néha be is zárják ezeket az üzleteket másik rokon nevére újra nyitják és árulják az olcsó vackokat.
"Akkor a magyar munkásosztálynak nem igazán jó, ha jól értem!"
Neked nem jó, mert végzettség nélküli proliként csak ilyen fos munkák elvégzésére vagy alkalmas és a migránsok elveszik a munkádat. Nekem teljesen megfelel, mert legalább olcsóbb a kenyér. Érted már fiam?
A magyar mókásosztálynak az a része, akire utalsz a kérdésben (nincs munkahelye, nincs rendszeres munkajövedelme,....) az alkalmatlan is egyúttal arra, hogy megállja a helyét, megfeleljen a normák munkáltatói elvárásoknak (ld. tisztán, megmosakodva megjelenni, mindig időben megjelenni a mókahelyen, csak a hétvégeken, ünnepnapokon, az éves szabadság keretén belül távol maradni a munkától,....)
Ha távol-keleti, kelet-európai, észak-afrikai,... munkaerővel lehet csak betölteni a nyitott álláshelyeket, az mindenkinek jó Magyarországon.
Sajnos tény, hogy óriási tömegek élnek magyar állampolgárként itt, akik teljesen alkalmatlanok családi hagyományaiknál, egyéni igényszintjüknél fogva, személyes, családi értékrendjükből adódóan a rendszeres, és minőségi munka elvégzésére. És ezek rengeted támogatást is kapnak a magyar adófizetőktől, mondván, hogy meg kell adni nekik az esélyt, hogy felzárkózzanak.
De ha az akarat hiányzik bennük, akkor az összes igyekezet a továbbiakban merő hívság, önsorsrontás a törekvő többség rovására. Ez függetlenül igaz magyar emberekre bőrszíntől, származástól, vallástól,....függetlenül !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!