Mibajuk van az embereknek?
Figyelt kérdés
Németországba dolgozok jelenleg.. és sokszor látok álláshirdetéseket a Facebookon.. és gyakorlatilag a magyaroknak semmilyen fizetés nem jó.. 1500-1600-1700 , de láttam már hogy valaki 2000 eurós fizetésre is azt mondta hogy szar... Otthon meg kapnak vagy 200 ezer ft-ot.. illetve láttam egy kommentet hogy nekik nyelvtudás nélkül kellene 5-6 ezer nettó... Mi az isten bajuk van az embereknek...ápr. 7. 16:33
31/32 anonim válasza:
Csak arra figyelj, hogy a vendéglátóiparban nincs olyan, hogy fix 40 órás, vagy 44 órás munkahét, mosogatás/takarítás terén pláne nem. Mint már írtam, akkor ér véget a nap, amikor kész vagy. A munkaszerződésben nekem is 40 óra volt, de nyilvánvaló, hogy ha 8 óra után a plafonig ér a szennyes edény, nincs olyan hogy lelépsz, mert véget ért hivatalos munkanap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!