Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Legal-dark-buzz valódi bolt?

Legal-dark-buzz valódi bolt?

Figyelt kérdés
Változnak a termékek raktárkészlete,ingyenes a szállítás, de gyanus kicsit. Hozzá értő/már használóktől kérdezem.

ápr. 4. 02:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor ez ilyen Waldoros üzlet lehet.
nov. 8. 20:23
 12/15 anonim válasza:
Moslék selective scammerek. 1G rendeléseket néha kiküldik (bár az is szar minőségű), hogy utána rendelj nagyobb értékben amivel meg már behúznak…
nov. 9. 11:48
 13/15 anonim válasza:
Full kamú az oldal ! Teszteltem .. ingyen mintát valóban küldenek amit ők is kézalol vesznek de ahogy utalsz eltünnek ! Én sepa utalással küldtem nekik X-eurót és a pénz is meg ők is felszívodtak szóval úgy rendeljen bárki is !! Alapból össze vissza írnak telegrammon értelmes válaszuk nincs plusz nem legális dolgokat tüntetnek fel hanem komoly idegölő mérgező drogokat amik komoly életveszélyesek.. ha szerencséd van és küldenek valamit az max patkány méreg vagy hasonló vegyszer lessz !!
nov. 12. 19:13
 14/15 anonim válasza:
Kamu az oldal, lehúztak 50 euró értékben. Először nem hittem el a negatív kommenteket, de most már tudom hogy csalók. A létező összes módon jelentettem az oldalt, és a rendőrségre is elküldtem. Menjetek el tisztességesen dolgozni, ne mások pénzéből èljetek akiket lehúztok. Kerülje el mindenki őket, Telegrammon meg nem nehéz bot view-okat vásárolni.
nov. 13. 10:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem valódi, arra játszanak, hogy átverjenek mindenkit. Hamis információval tévesztenek meg mindenkit.
nov. 13. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!