Legal-dark-buzz valódi bolt?
Kedves Kérdező,
Igen, a legal-dark-buzz egy valódi és működő webshop, ha még nem vásároltál tőlünk akkor ingyen mintát is biztosítunk a herbál füstölőinkből ami a következőképpen néz ki:
- 1g normál herbál füst.
- 0.5g málna ízesítésű füst.
- 0.5g csoki ízesítésű füst.
Előttem lévő válaszadónak csak annyit üzennék, hogy ez a lehetőség neki is nyitva áll, ahogy utánna a vásárlás is kis mennyiségben, senkit nem kötelezünk, hogy azonnal százezres tételben vásároljon.
Nem voltak és nem is lesznek átvert ügyfeleink, ezért arra kérlek a kamu hírt ne terjeszd!
Üdvözlettel,
LegalDarkBuzz
Teljes mértékben megbízható. Egy kis tapasztalt:
Az 5,4MMC hasonló mint napjaink "Kati"-ként árult témája (Főleg Pesten kapható). Nem a büdös fajta, hanem a szagtalan. Kb. egy rutinos versenyzőnek abból kell egy bulira 2-2,5G és kutyabajod sincs másnap tehát amúgy szerintem abszolút megérős. Pláne ár-érték arányban. A fehér hóról van még tapasztalat, azt viszont senkinek nem ajánlom. Életveszélyesen erős, napjaink "Fóliázós" "c*-**ány kristály"-nak nevezett cucchoz hasonlít. Én próbáltam, rámentem mint gyöngytyúk a takonyra 2 teljes napig voltam ébren, pánikroham, rosszullét a végén totálkár még a 3. napon is rosszul voltam, mindössze 1G-től. Szóval azt én kerülném mert semmi értelme. A többiről nincs tapasztalat, remélem segíthettem valakinek! :) Ha másban nem, a baj elkerülésében! A cég korrekt, a kommunikáció első osztályú és az 5,4 is az! ;)
Telegramm csatornajuk is ível feliratozó szám terén felfelé, tele valós (vízjeles) képpel, rengeteg pozitív smalival, nem törlik a negatívan tehát van rajta egy két negatív is.( ezek valószínűleg az ingyenmintas, vagy csaló ganék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!