Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Legal-dark-buzz valódi bolt?

Legal-dark-buzz valódi bolt?

Figyelt kérdés
Változnak a termékek raktárkészlete,ingyenes a szállítás, de gyanus kicsit. Hozzá értő/már használóktől kérdezem.

ápr. 4. 02:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
Nem valódi.
ápr. 4. 03:30
 2/15 LegalDarkBuzz válasza:
43%

Kedves Kérdező,

Igen, a legal-dark-buzz egy valódi és működő webshop, ha még nem vásároltál tőlünk akkor ingyen mintát is biztosítunk a herbál füstölőinkből ami a következőképpen néz ki:

- 1g normál herbál füst.

- 0.5g málna ízesítésű füst.

- 0.5g csoki ízesítésű füst.

Előttem lévő válaszadónak csak annyit üzennék, hogy ez a lehetőség neki is nyitva áll, ahogy utánna a vásárlás is kis mennyiségben, senkit nem kötelezünk, hogy azonnal százezres tételben vásároljon.

Nem voltak és nem is lesznek átvert ügyfeleink, ezért arra kérlek a kamu hírt ne terjeszd!

Üdvözlettel,

LegalDarkBuzz

máj. 2. 11:52
 3/15 anonim válasza:
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Rendelt már valaki és megkérdezett? Hálás lennék egy válaszért mert így nem elég hihető.
jún. 12. 00:39
 4/15 shz1994 válasza:
Igen a LegalDarkBuzz 100%-ban megbízható.. ajánlom mindenkinek.. ne legyenek kétejek
jún. 20. 20:57
 5/15 anonim válasza:

Teljes mértékben megbízható. Egy kis tapasztalt:

Az 5,4MMC hasonló mint napjaink "Kati"-ként árult témája (Főleg Pesten kapható). Nem a büdös fajta, hanem a szagtalan. Kb. egy rutinos versenyzőnek abból kell egy bulira 2-2,5G és kutyabajod sincs másnap tehát amúgy szerintem abszolút megérős. Pláne ár-érték arányban. A fehér hóról van még tapasztalat, azt viszont senkinek nem ajánlom. Életveszélyesen erős, napjaink "Fóliázós" "c*-**ány kristály"-nak nevezett cucchoz hasonlít. Én próbáltam, rámentem mint gyöngytyúk a takonyra 2 teljes napig voltam ébren, pánikroham, rosszullét a végén totálkár még a 3. napon is rosszul voltam, mindössze 1G-től. Szóval azt én kerülném mert semmi értelme. A többiről nincs tapasztalat, remélem segíthettem valakinek! :) Ha másban nem, a baj elkerülésében! A cég korrekt, a kommunikáció első osztályú és az 5,4 is az! ;)

júl. 21. 11:30
 6/15 A kérdező kommentje:
Tényleg valodi! Vásároltam azóta
júl. 29. 03:30
 7/15 anonim válasza:
Igen valódi és kis hazánkban egyetlen oldal ami legálisan működik és nem ver át...lehet picit drágább mint más csaló oldalak feltüntetett árai viszont minőséget kapsz és ami talán fontos KAPSZ is valamit :) A fizetés picit körülményes én általában kriptoval fizetek ez sokak számára nehézséget jelenthet de nem ördögtől való dolog, ha az ember ráfekszik hamar rájön hogykell.....1-2 munkanap és a rendelés a kezedben van :)
aug. 4. 19:36
 8/15 anonim válasza:
Nem valódi, küldtek mintát az még úgy ahogy elment, utána rendeltem több mint 20 ezer forint összegért, és nem kaptam semmit. Többször próbáltam rájuk írni Telegrammon, több profillal, amint megtudták hogy egy átvert ügyfél vagyok, azonnal tiltottak. Ne dőljön be nekik senki.
okt. 8. 11:34
 9/15 Legit felkutatás válasza:
Teljesen valódi, nem csak az oldalaknál hanem az ugyfeleknel is sok a csaló, sokan próbálkoznak náluk, kamu utalassal, saját tarcara történő fizetéssel, ezek a csalók valószínűleg a legalsmokeshophoz vagy egyéni uzletuket féltő kis piti dealerek. Ezek próbálják lejárati negatív kommentel őket! Több száz ügyfeluk van, és folyamatosan nő táborok, sok új termékből ingyen biztosítanak meglevő ügyfeleinknek mintát, első alkalommal való rendeleskor valami ajándék termék kuldese mindig sikerül! A sok semmirekellő ingyenélő negatív kommentált mennyen el dolgozni....
nov. 8. 19:34
 10/15 Legit felkutatás válasza:

Telegramm csatornajuk is ível feliratozó szám terén felfelé, tele valós (vízjeles) képpel, rengeteg pozitív smalival, nem törlik a negatívan tehát van rajta egy két negatív is.( ezek valószínűleg az ingyenmintas, vagy csaló ganék.

[link]

nov. 8. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!