Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha nem...

Mit lehet tenni, ha nem érkezett meg Amerikából a Sorel csizmától rendelt csomag hónapok óta ?

Figyelt kérdés
Sorel csizma oldaláról rendeltem még tavaly novemberbe.. követtem egy csomagot. Azt nem értettem miért vitték francia országba és onnan Magyarországra.. na ahogy magyarba ért azt írta hogy a depóba elveszett vagy keveredett.. én írtam a sorel csizma oldalának de nem kaptam választ több megkeresésre sem és a pénzem sem kaptam vissza! Nem volt valami olcsó egyébként és ez már tavaly novemberbe történt . Egy idő után már nem lehet követni sem .. vagy 2 hónapig jelezte hogy el akadt magyarorsazagon és ennyi.
ápr. 3. 19:46
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Jó akkor csak én nem gondoltam! Mostmár nyugodtak vagytok? Hülye voltam elbasztam ennyi. Azt is hogy ide jöttem megkérdezni van e esély megoldásra ! Egyébként meg fel lehet jelenteni van mikor megéri most néztem utána . De nem érdekel így jártam és kész . Örülök ha titeket ez boldoggá tesz . További szép estét
ápr. 3. 21:35
 22/35 anonim ***** válasza:

18. Hát bocs, nem tudtam, hogy ilyen hópihe lelkületű vagy.

De persze akkor minek kóstolgatni az embereket, ha utána nem bírod, hogy visszaszólnak. A modorommal semmi baj, a tiéddel annál inkább...vagy hogy legyen baj vele, mondjam azt, hogy nem csoda, hogy te vagy a vendéglátásban és én vagyok az, akit kiszolgálsz ("olyanokkal mint én találkozol"). Vagy ez már túl gonosz és még jobban zavarja a lelkületed? Nem ismersz, egyáltalán nem vagyok ilyen, nem is szólnék be ilyet senkinek, aki becsületes munkát végez, amúgy sem a munkája határozza meg az embert. De azért amit te itt levágsz....nem túl szimpi. Azt persze nem veszed észre saját magadon, hogy rögtön köpködsz és másról feltételezel olyanokat, ami ki tudja igaz-e, de biztosan jól esik odavágni, mert más érved nincs. Vedd észre magad, ha képes vagy rá.

Nem, nem mindenkivel fordul elő ilyen, mert lehet körültekintően is intézni a dolgainkat, pláne olyan esetben, amikor kevés a tapasztalatunk. De persze lehet sietni is, akkor viseljük a következményeket.

Ettől függetlenül persze sajnálom, hogy ez történt veled, mert senkinek nem kívánom, hogy ilyen csalók hálójába kerüljön, és undorító, amit művelnek a neten, de remélem legalább tanultál belőle. Nem felkapni kell a vizet, hanem átgondolni a cselekedeteket.

ápr. 3. 21:38
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kivancsi vagyok am, hogy sikerult ezt az oldalt megtalalnod. En probaltam google keresessel, de ugy csak az eredeti jon fel nekem.
ápr. 3. 21:41
 24/35 A kérdező kommentje:
Figyelj… olvasd vissza mit írtál ! Azt állítottad hogy én promózni akarom az oldalt mivel elsőnek azt írtam hogy nem jött meg aztán meg hogy megjött a csomag! Ezért válaszoltam így vissza ! Nem vagyok pihe lelkű hidd el. Az meg hogy jelenleg mit dolgozok te nem tudhatod hogy örök életű vagy sem. Te sem tudod hogy én milyen ember vagyok és hogy hogy élem a minden napjaim! Nem vagyok idióta tudom hogy hibáztam és figyelmetlen voltam de gondoltam hátha van esély még arra hogy helyre hozzam de már most úgy gondolom nincs ! Nagyon rossz hónapokon vagyok keresztül és ez is az egyik oka hogy sokszor meggondolatlan vagyok és figyelmetlen. Az meg hogy nem vagyok szimpi nem újdonság .. az emberek 80% utál és ha muszáj velem együtt lenni időt ami lehet munka vagy bármi miatt egy idő után jön rá milyen vagyok valójában és megkedvel úgyhogy én teljesen megértem amit írsz tudom milyen vagyok vagy milyennek tűnök .. a lelkem nem tudod ilyenekkel bántani . Hidd el hogy elég erős lett az évek alatt. A másik meg hogy ezért szeretek hangüzenetbe beszélni mert írásba te úgy képzeled el amit írok olvasással ahogy akarod pedig lehet ha mondanám nem az a stílus lenne mint amit te elképzelsz. Attól még utálnál ez fix 😂😂 de máshogy
ápr. 3. 21:59
 25/35 A kérdező kommentje:
Elég könnyen és az a baj hogy miután megrendeltem és nem érkezett meg több hasonló oldalt is kiadott ebből már tudtam hogy valószínű én nem az eredeti oldalon rendeltem meg. Úgyhogy ez is össze zavarja az embert mert talán 3 ilyen oldal is van . Abban reménykedtem hogy mivel azt jelezte az alkalmazás hogy a csomag úton van és követni is tudtam hogy nem kamu oldal .. igazából csak az e-mail segített arra is rá jönni hogy melyik oldal volt az ahonnan én rendeltem .. szóval ezt nem értettem hogy mégis miért jelezte végig az alkalmazás hogy úton van a csomag és hogy Magyarországon akadt el. Ennek így nincs értelme .. vagy feladja de nem azt rakja bele pl amit rendeltem vagy nem adja fel.. de ennek így nem tudom mi értelme volt . Vagy talán az az oldal is kamu lehetett ahol nyomon követtem
ápr. 3. 22:05
 26/35 anonim ***** válasza:

"Vagy talán az az oldal is kamu lehetett ahol nyomon követtem"

Nagyon lassan, de talán kezded megérteni...

ápr. 3. 22:14
 27/35 A kérdező kommentje:
Én nem azt írtam be hogy Sorel hanem sorel csizma meg hasonlók mert anno mikor nézegettem őket nem mindegyik tetszett és vagy órákig keresgettem olyat ami teljesen az én ízlésem .. és valami ilyen szavakkal találtam rá az oldalra. Aztán kinéztem magamnak de az oldalt annyira nem figyeltem meg sajnos ez volt a gond .. viszont megjegyeztem és mikor novemberbe eszembe jutott pánikot kaptam hogy el felejtettem még mindig megrendelni és gyorsan megrendeltem aztán lehet hogy mikor elsőnek néztem az volt az eredeti oldala … nem tudom.. mert amúgy kerestem én is egy darabig hogy hol volt az a csizma de egyébként fel figyeltem arra hogy magyar volt a neve az oldalnak mégis külföldi szállítás és rá adásul dollárt kért .. azt gondoltam hogy biztos valami pesti üzlet . Nyitottak egy sorel boltot és azért magyar az oldal . De mondom néha olyanokat csinálok hogy az hihetetlen🤣 fel figyeltem ezekre de azért a kis ujjlenyomatom rá nyomtam a fizetésre 😂😂😂
ápr. 3. 22:15
 28/35 anonim ***** válasza:

"Vagy talán az az oldal is kamu lehetett ahol nyomon követtem"

Ha egy jól láthatóan kamu webshoptól rendelsz és kapsz egy "visszaigazolást" benne egy nyomkövetési linkkel, akkor miért képzeled azt, hogy vették a fáradságot és feladtak neked egy csomagot?

ápr. 3. 22:17
 29/35 A kérdező kommentje:
Az viszont mivel másodjára láttam életembe nem tűnt annyira kamunak. Ugyan olyan volt mint az elsőnél..mármint ez a nyomon követő oldal. most is olaszból rendeltem valamit és ott is ugyan így mutat mindent az oldal neve is ugyanaz . De ez fixen eredeti oldal ez az olasz cég mert jól megnéztem most
ápr. 3. 22:18
 30/35 anonim ***** válasza:

"De mondom néha olyanokat csinálok hogy az hihetetlen🤣 fel figyeltem ezekre de azért a kis ujjlenyomatom rá nyomtam a fizetésre 😂😂😂"

Mit szívsz? Adj belőle...

ápr. 3. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!