Mit lehet tenni, ha nem érkezett meg Amerikából a Sorel csizmától rendelt csomag hónapok óta ?
18. Hát bocs, nem tudtam, hogy ilyen hópihe lelkületű vagy.
De persze akkor minek kóstolgatni az embereket, ha utána nem bírod, hogy visszaszólnak. A modorommal semmi baj, a tiéddel annál inkább...vagy hogy legyen baj vele, mondjam azt, hogy nem csoda, hogy te vagy a vendéglátásban és én vagyok az, akit kiszolgálsz ("olyanokkal mint én találkozol"). Vagy ez már túl gonosz és még jobban zavarja a lelkületed? Nem ismersz, egyáltalán nem vagyok ilyen, nem is szólnék be ilyet senkinek, aki becsületes munkát végez, amúgy sem a munkája határozza meg az embert. De azért amit te itt levágsz....nem túl szimpi. Azt persze nem veszed észre saját magadon, hogy rögtön köpködsz és másról feltételezel olyanokat, ami ki tudja igaz-e, de biztosan jól esik odavágni, mert más érved nincs. Vedd észre magad, ha képes vagy rá.
Nem, nem mindenkivel fordul elő ilyen, mert lehet körültekintően is intézni a dolgainkat, pláne olyan esetben, amikor kevés a tapasztalatunk. De persze lehet sietni is, akkor viseljük a következményeket.
Ettől függetlenül persze sajnálom, hogy ez történt veled, mert senkinek nem kívánom, hogy ilyen csalók hálójába kerüljön, és undorító, amit művelnek a neten, de remélem legalább tanultál belőle. Nem felkapni kell a vizet, hanem átgondolni a cselekedeteket.
"Vagy talán az az oldal is kamu lehetett ahol nyomon követtem"
Nagyon lassan, de talán kezded megérteni...
"Vagy talán az az oldal is kamu lehetett ahol nyomon követtem"
Ha egy jól láthatóan kamu webshoptól rendelsz és kapsz egy "visszaigazolást" benne egy nyomkövetési linkkel, akkor miért képzeled azt, hogy vették a fáradságot és feladtak neked egy csomagot?
"De mondom néha olyanokat csinálok hogy az hihetetlen🤣 fel figyeltem ezekre de azért a kis ujjlenyomatom rá nyomtam a fizetésre 😂😂😂"
Mit szívsz? Adj belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!