Egy apró csomagot eltudna hozni valaki Amerikából?
Figyelt kérdés
Egy telefontokot szeretnék venni, amit sajnos az eu-ba egyáltalán nem lehet kapni, usa gyártmány, de usából pedig horribilis áron lenne a posta. Esetleg valaki aki kint van és jön valamikor Budapestre tudna segíteni? Vagy esetleg egy levélben elküldeni?2021. jan. 2. 17:42
1/22 anonim válasza:
Én szívesen elhozom.
98 750 forintot kérek, és garanciát arra, hogy tiszta.
2/22 anonim válasza:
Ennyiert en le nem nyelem a kapszulakat! :)))
3/22 A kérdező kommentje:
Haha, nem szükséges csomagban hozni a tokot, bár a kérdés lehet valóban félreérthető így :D
2021. jan. 2. 17:55
4/22 anonim válasza:
Nem volt az.
Gondolod, van olyan aki barátságból felkeresi egy hatalmas ország adott pontját, hogy átvegyen egy marhaságot, itthon meg szintén grátisz átadja neked?
Mi olyan különleges benne?
5/22 A kérdező kommentje:
Nem, nem kell felkeresni, kint ebay ingyen szállít. És nem grátiszba gondoltam, csak nem horribilis áron, mint a posta...
2021. jan. 2. 17:59
6/22 anonim válasza:
A UPS-szel kellene beszélned. Ők ezzel foglakoznak.
7/22 anonim válasza:
Ámerikából?
Mármint sosem jártam ott, de ugye ez az Ámerika ez egy ilyen közepesebb falu? 2-3 utca van benne, tehát ha én a főutcán vagyok, akkor az összes többi pontját pár perc sétával elérem, így könnyű lesz összeszedni a szajrét. Jól gondolom?
8/22 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem azzal van a gond. Hanem maga az eladó az ebayen (ahol ez kapható), nem küld usán kívülre, már kérdeztem. USA-n belül meg ingyenesen szállít ups-el. Egy másik aki pedig küld az eleve sokkal drágábban adja a terméket, és még rá 10 ezer a szállítás mert csak ebayes global szállításon keresztül küld külföldre... De mindössze 2 ezer forintos tételről van szó.. :D
2021. jan. 2. 18:13
9/22 anonim válasza:
Küldd el a linket. Keresek neked olyan helyet, ahonnan olcsón ide hozzák.
10/22 anonim válasza:
Vannak szolgáltatók, akik újrapostázást vállalnak. Azaz őket adod meg címettnek, ők megkapják, és továbbküldik neked.
Persze ez sem lesz 2 fillér, és vámot+áfát kell majd rá fizetned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!