Valószínűleg meg fogunk szorulni anyagilag? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, édesanyámmal ketten élünk. Én tanulok, neki viszont nincs munkája. Eddig is a kegyelmen éltünk. Édesapám gyerektartást fizet addig ameddig be nem fejezem a tanulmányaimat. Ebből a gyerektartásból, az ösztöndíjamból, valamint alkalmankénti rokoni támogatásból éltünk eddig. Viszont most sajnos úgy alakult, hogy nem kaptam meg az ösztöndíjam erre a félévre, mert egy dolgot elrontottam, félre írtam a pályázat beadásban. Ez az ösztöndíj is egy nagyobb összeg volt, hasonlóan a gyerektartáshoz, ezért nagyon rossz tőle elesni. Nagyon ideges vagyok, nem tudom hogy fogjuk kibírni ezt az elkövetkezendő időszakot. Ti mit javasoltok? Mit tennétek a helyemben? Az egyetemet nem szeretném ott hagyni hogy elmenjek helyette dolgozni, édesanyám nem nagyon talál munkát, viszont nem is igazán erőlteti meg magát a keresésben. Édesapám pedig nem tud több pénzt adni.2024. márc. 21. 14:28
21/25 anonim válasza:
Par év kibírható igyis ha megy kozbe a diakmunka. Egyebkent xar dolog lesz, de sajnos anyadon ne izgulj , felnőtt ember, ha vegzel akkor szépen tartsa el magát.
22/25 anonim válasza:
Menj el vérplazmát adni!
Vállalj diákmunkát. Esetleg a diákhitel sem egy rossz megoldás.
24/25 anonim válasza:
Láthatóan értelmes vagy kérdező!
Anyuddal beszéld meg ezt a dolgot, hogy a kényszer nagy úr! Mennie kell dolgoznia neki is. Ha kell, akkor nem a szakmájában! Nem erőszakosan, hanem nyomatékosan, határozottan értesd meg vele, hogy "szarban" lesztek.
25/25 anonim válasza:
Egyebkent igen, kezdesnek legalabb mondjuk heti 30 órát, heti 3 napot vagy vmi egyeb részmunkaidős formában történő foglalkozást anyukád is bevallalhatna. Se nyugdija se semmije nem lesz így, legalábbis nem jelentős.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!