Elsőbbségi levélre nyom pecsétet a posta?
Figyelt kérdés
Szeretnék feladni egy levelet, de nem szeretném ha az illető tudná hogy melyik postán adtam fel. Ha veszek elsőbbségi boritékot, arra is nyom még a posta pecsétet?márc. 8. 11:13
2/3 BlackSword válasza:
Azért, hogy ne lehessen újra felhasználói a borítékot...
3/3 anonim válasza:
Tudom régi a kérdés de vegyél megfelelő értékű, pl. 500 Ft + 300 Ft + 50 Ft értékű bélyegeket, ha pl. 850 Ft a postaköltség.
Előre meg tudod nézni.
Így kevésbé biztos hogy feltűnő a címzettnek hogy hol adtad fel.
Ha matricát tesz rá a posta azon nyomtatva látszik.
Így meg ha halvány a pecsét és pont a sötét színű bélyegre üti rá a postai dolgozó nem vagy alig látszik.
Már én is kaptam olyat ahol nem tudtam kiolvasni mert sötétkék volt az egyik bélyeg, a másik is hasonló. A pecsét pedig nagyon halvány.
Hátha bejön. Ennél többet nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!