Feladtam egy ajánlott, elsőbbségi levelet Németországba, a nyomkövetés nem működik. Elveszett a levél?
2021.12.29.-én feladtam ajánlottan, elsőbbségivel egy levelet Németországba. A postai nyomkövetés szerint azóta is "A küldeményt a feladótól átvettük 2021.12.29" a státusza a levélnek.... 2270 Ft-ot fizettem azért, hogy tudjam követni merre jár a levél, mert rettentő fontos nekem...eddig 5-ször hívtam a postát, hogy hol van a levél, de érdemli információt nem kaptam. Azt mondták, hogy aznap elment a levél, viszont akkor hol van? Mert a nyomkövetés nem frissül.
Járt már valaki így? Elveszett a levelem?
Értem, viszont a nyomkövetés miért nem frissül?
Korábban is küldtem már ajánlott-elsőbbségi levelet Németországba és ott azt is láttam, amikor a beérkezett a nemzetközi kicserélőbe a levél...
Baromira csalódott vagyok, mert nagyon drága dns mintát adtam fel egy Német labornak és most azt sem tudom merre van a levél...
Igen, sajnos változatlan... :(
Írtam a postának és kerestetik a levelet... Nem tudja senki megmondani, hogy meg lesz-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!