Feladtam ma egy csomagot, de nem raktak rá "elsőbbségi" jelzést ?
Figyelt kérdés
Ma feladtam egy csomagot, direkt szóltam az úrnak jó hangosan, hogy elsőbbségi lesz ,erre ő mondta, hogy rendben .
Megirtuk a megirnivalókat raragasztotta a címet és odadobta a többihez, de elsőbbségi megkülönböztetésű matricát nem tett rá .Van nekik valami kód vagy bármi amivel tudják, hogy elsőbbségi ? 1 éve is adtam fel csomagot,akkor még raktak rá .
Van esélyem hogy tényleg ottlegyen holnapra? Nagyon fontos lenne .
2022. jan. 3. 17:29
1/6 anonim válasza:
Kedves kérdezö Kiasszony ! Ezt miért itt, tölünk és órákkal késöbb kérdezed ? MIért nem ott és helyben attól az átvevö úrtól ?
2/6 BlackSword válasza:
Küld el privive a csomagszám első két betűjét...
3/6 anonim válasza:
csomagra is raknak elsőbbségi matricát??:-O én azt eddig csak levélen láttam. csomagra max légiposta ("par avion") címkét szoktak tenni.
4/6 BlackSword válasza:
Meg érkezés napján továbbítandó... matricát
5/6 A kérdező kommentje:
Megérkezett hozzá, köszi a válaszokat !
2022. jan. 4. 19:25
6/6 anonim válasza:
A rendszerben és a címiraton is ott van az 1 napos időgarancia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!