Mibe érdemes befektetni, ami jövedelmező?
Szia! Ha nincs szükséged a pénzre rövid időn belül, akkor befektetési aranylapkákat javaslok, valaki hisz benne valaki nem, én szoktam rajta keresni, nem hatalmas összegeket de legalább nem kopik el a pénzem annyira, 5-10 éves távlatban érdemes gondolkozni, tudom most fent van az arany ára, de hosszútávon még feljebb lesz, persze benne van a bukás lehetőséges is. Ami mostanában megy nagyon az a kriptovaluták, ezekkel többet is lehet akár keresni, ha megveszed és tartod évekig lehetséges a duplázás is vagy triplázás vagy még jobb. Nézd meg a grafikonokat, olvass utánuk aztán tedd azt ami neked igaz, ne hallgass semmire, nekem ezek jöttek be. Esetleg még a nagy cégek részvényei is érdekesek lehetnek.
Fizikai aranyat pénzváltóknál tudsz venni személyesen. Kriptovalutát neten applikáción keresztül pl.:Binance, részvényt ugyancsak appon XTB.
Nem csak úgy “mibe kő fektetni” a kérdés. Befektetésnél el kell dönteni a
- célját, ennek megfelelően az időtávot
- kockázatvállalás mértékét
Így egyértelműen adódik melyik a jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!