Mibe érdemes befektetni, ami jövedelmező?
Figyelt kérdés
3000 euróm van most erre a célra.márc. 7. 20:34
1/15 anonim válasza:
Apropenzt csak nagy kockazatu befektetesbe tennek, crypto pl.
2/15 anonim válasza:
tudásba, hogy 1 év múlva havonta keress ennyit.
3/15 anonim válasza:
Ilyen kis összeget szinte mindegy, hogy mibe fektetsz.
5/15 anonim válasza:
Ilyen aprópénzes befektetésekre kár is időt pazarolni. Inkább ebédelj meg belőle majd vásárolj be és el is van költve még annak is több értelme van mint ezt lekötni vagy megforgatni.
6/15 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy szerintetek aprópénz-e vagy sem. Ennyit szeretnék most, ennyit tudok. 2 gyermekes egyedülálló anya vagyok, 1700 eurós fizetéssel, nekünk most ennyi van. Szóval mibe érdemes ennyi aprópénzt befektetni?
márc. 7. 21:33
7/15 anonim válasza:
"Szóval mibe érdemes ennyi aprópénzt befektetni?"
Már leírták páran, hogy semmibe. Attól hogy te ilyen fillérekkel azt hiszed hogy megváltod a világot ezt teljesen felesleges lekötni, vegyél a gyerekeidnek belőle ételt és karácsonyi ajándékot, bár ez még normális ajándékra sem elegendő összeg.
8/15 IgaziÚriember válasza:
Kis Grófo jelenleg 7 millióért árulja a használt Rolex GMT-Master 2 Rose Gold karóráját Marketplacen. Vegyél fel hitelt és vedd meg azt, ha meghal a művész Úr akkor sokat fog érni.
9/15 anonim válasza:
1700 euró a fizetésed, akkor feltételezem nem vagy valami kimagasló és megbecsült pozícióba. hiába lettem leszavazva attól még a tudás a legjobb befektetés.
10/15 A kérdező kommentje:
A szakmámban ez nagyon jó fizetésnek számít. Bunkó tahó trollkodás helyett pedig inkább egy normális ötletre, tanácsra lettem volna kíváncsi. Köszönöm a semmit, ha kiéltétek magatokat, mehettek tovább. "Még egy normális ajándékra sem elég" na ne röhögtess. Közben a többség, aki itt ugat, még ennyit sem látott életében.
márc. 7. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!