Milyen részvénybe vagy részvényekbe érdemes most befektetni, hogy a jövőben jövedelmező legyen?
Teso... ez most komoly? GYK-n befektetesi tanacsokat kerni?
Vegyel Bitcoin-t, az mindig felfele fog menni.
Ja, hogy hazifeladat?
Akkor olyanba, aminek most alacsonyan all az arfolyama, de van benne potencial es varhato, hogy az arfolyam emelkedni fog.
"Akkor olyanba, aminek most alacsonyan all az arfolyama, de van benne potencial es varhato, hogy az arfolyam emelkedni fog."
Ezt a butasagot. Definicio szerint nem-e pont attol alacsony az arfolyam, hogy varhato az emelkedes? Vagy mihez kepest alacsony szerinted. :D
Egyebkent NVAX, ha birod a kockazatot, holnap vagy ugrani, vagy zuhanni fog, es lesz meg egy ilyen lehetoseg most ev elejen. 1.5 millan van benne, szoritsatok! :)
4-es vagyok.
"Egyebkent NVAX, ha birod a kockazatot, holnap vagy ugrani, vagy zuhanni fog, es lesz meg egy ilyen lehetoseg most ev elejen. 1.5 millan van benne, szoritsatok! :)"
Lassuk, mi tortent azota. :D Februarban elkezdett zuhanni, nyarra mar minusz 90%-on alltam. Most ev elejen megugrott, jelenlet +40%-on allok. Ha azt az 2.5 millat nyaron raktam volna bele, most lenne 22 millam. :D
De az ilyen nagy mozgasokat nem lehet elore latni, lehet, hogy ket het mulva visszazuhan az arfolyam 4$-re 64-rol, en meg nem szallok ki, mert tudom kockaztatni azt az 1.5 millat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!