Mit lehet tenni ha zaklat a providentes képviselő és nem érti meg hogy csak havonta 2szer tudok fizetni? Bővebben lent. Kicsit hosszú lett!
Figyelt kérdés
Van egy provident hitelem igazából már nincs sok benne csak eléggé el van maradva. Eddig a régi képviselő megértette hogy úgy fizetem ahogy tudom mert sajnos egy keresetből élünk. Havonta kétszer hónap elején és közepén tettem bele mindig amennyit épp bírtam. De ez az új képviselő állandóan kellemetlenkedik. Hetente két Hetente hívogat. Ide áll a ház elé a kocsijával van hogy fél órákat is és onnan hívogat. Vagy épp a csengőt nyomja. Csak azt nem tudja hogy az ki van húzva pont miatta. Mikor fizek húzza a száját hogy hát ez kevés sok az elmaradás többet kéne fizetni. Jó majd a gyerekeim szája elől elveszem hogy neked jobb legyen. Ma megállított az utcán a gyerekem előtt és számon kért mi az hogy nem veszem fel neki a telefont, és addig örüljek még ő jön és nem más. Szerencséje hogy velem volt a gyerek. Értem én hogy hitel meg fizetni kell, de azért álljunk már meg egy szóra. Talán nem kéne uzsora kamatot rá tenni akkor az emberek tudnák is fizetni rendesen. Mit lehet vele kezdeni mert már nagyok zavaró? Legszívesebben be mennék a feletteseihez és közölném hogy inkább átutalással fizetek csak ezt a banyát ne lássam többet.2024. márc. 6. 13:52
22/22 anonim válasza:
Én megértem a helyzetedeted viszont nem a képviselő hibája.
Neki így is ugyis ki kell menni hogy lássák ott volt és megprobalta. (Gps)
Neki ez a munkája ne őt szidd, ő csak a munkáját végzi ha nem végezné őt rúgnak ki.
Amikor hitelt vettel fel aláírtad a szerződést az is az ő hibája?🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!