Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha zaklat a...

Mit lehet tenni ha zaklat a providentes képviselő és nem érti meg hogy csak havonta 2szer tudok fizetni? Bővebben lent. Kicsit hosszú lett!

Figyelt kérdés
Van egy provident hitelem igazából már nincs sok benne csak eléggé el van maradva. Eddig a régi képviselő megértette hogy úgy fizetem ahogy tudom mert sajnos egy keresetből élünk. Havonta kétszer hónap elején és közepén tettem bele mindig amennyit épp bírtam. De ez az új képviselő állandóan kellemetlenkedik. Hetente két Hetente hívogat. Ide áll a ház elé a kocsijával van hogy fél órákat is és onnan hívogat. Vagy épp a csengőt nyomja. Csak azt nem tudja hogy az ki van húzva pont miatta. Mikor fizek húzza a száját hogy hát ez kevés sok az elmaradás többet kéne fizetni. Jó majd a gyerekeim szája elől elveszem hogy neked jobb legyen. Ma megállított az utcán a gyerekem előtt és számon kért mi az hogy nem veszem fel neki a telefont, és addig örüljek még ő jön és nem más. Szerencséje hogy velem volt a gyerek. Értem én hogy hitel meg fizetni kell, de azért álljunk már meg egy szóra. Talán nem kéne uzsora kamatot rá tenni akkor az emberek tudnák is fizetni rendesen. Mit lehet vele kezdeni mert már nagyok zavaró? Legszívesebben be mennék a feletteseihez és közölném hogy inkább átutalással fizetek csak ezt a banyát ne lássam többet.
márc. 6. 13:52
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A válaszokat olvasva itt mindenki providentes képviselő.
márc. 6. 15:13
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

Persze, mindenki providentes képviselő.....

Megpróbálhatnád kérvényezni a hitel átütemezését. A kérvényben leírod, hogy megváltoztak az életkörülményedi, nem tudsz ekkora összeget fizetni, de X összeget fixen tudsz vállalni.

márc. 6. 15:22
 13/22 anonim ***** válasza:
62%

Sajnalom hogy az itteniekben sincs semmi empatia.

Azert a kerdezo igyekszik fizetni. Van hajlandosaga. Nyilvan nem annyit fizet amennyit kellene de legalabb fizet. Abszolut pozitiv.

A providentnek se lenne jo ha egyaltalan nem fizetne aztan a felmondott hitelet toredekaron eladna egy beszedonek.

En azt javaslom hogy hivd fel oket. Ne a beszedot, hanem a kozpontot. Mond el mi a helyzet. Kerj tanacsot.

Valoszinuleg a behajto azert presszional mert az alapjan kaphat valami jutalekot hogy hogyan tudja a penzeket beszedni.

Egyebkent sose kerj hazhoz jovo hitelt. Brutalisan draga. A sima utalasos meg a bankiaknal is olcsobb lehet.

márc. 6. 16:39
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

"an egy provident hitelem igazából már nincs sok benne csak eléggé el van maradva. "

Akkor mi a kerdes?

Az nem ugy van, hogy ha van kedved, adsz neki egy 5000-est.

"kellemetlenkedik"

Aztan, ha majd a behajto kellemetlenkedik, akkor mi lesz?

márc. 6. 17:49
 15/22 anonim ***** válasza:
75%

Addig amig fizet nem lesz behajto. Azert ne allitsunk valotlansagokat. Meg ha fel is mondjak a szerzodest, ami nem erdeke a cegnek mert fizet meg ha lassabban is. Ha felmondja akkor azt el kell adni egy behajtocegnek szarert hugyert. Sokkal inkabb penzenel lesz a ceg ha a kesedelmi kamatokat rateve majd valamikor sikerul teljesen letorleszteni a hitelt.

De ha fel is mondjak a hitelrlt, a koveteleskezelovel meg lehet allapodni reszletekben. Nalunk a szomszed havi 5000vel fizeti. Igaz nyilvan nem millios osszegrol van szo, hanem talan 300krol. Erted, havi 5k magyar forint. Ennel nyilvan a kerdezo is tobbet fizet.

márc. 6. 17:57
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Fizetni kell.
márc. 6. 18:12
 17/22 A kérdező kommentje:
Szoktuk fizetni, mint azt írtam többször is. A kérdés nem is erre vonatkozott. De így is értem. Kb semmit se tudok tenni csak elviselem amíg le nem telik a hitel. Úgy fizetjük ahogy tudjuk. Nyilván nekünk se az a célunk hogy örökre hitel legyen a nyakunkon.De attól mert a képviselő úgy mondd zaklat még nem lesznek jobbak az anyagi körülményeink.
márc. 6. 21:48
 18/22 A kérdező kommentje:
15-os persze hogy többet fizetünk és már nincs is 300.000 a tartozás sem. Igyekszünk minél előbb szabadulni. Az a bajom hogy túl erőszakos és következő a képviselő. Semmi több!
márc. 6. 21:54
 19/22 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣
márc. 7. 05:22
 20/22 anonim válasza:
52%
Nem csak a Provident ilyen,mind egyik az.Sok kommentelőnek üzenem,hogy ha jót nem tudsz mondani akkor inkább ne írj semmit.Nektek nem érdeke a másik kinlódása és csak fikázzátok azt aki szorult helyzetben van.A legjobb megoldás mihamarabb megszabadulni a hiteltöl.Aki otthoni szolgáltatást kér az a saját pénze ellensége.Utalni kell és minél többet,hogy mihamarabb megszabadulj a tehertöl.
márc. 7. 06:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!