Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Leadtam egy cipőt szavatossági...

Leadtam egy cipőt szavatossági kifogással február ötödikén az egyik nagy plázás cipőboltban. A kifogás rendezésére 15 munkanap + 4 napot írtak a munkalapra. Holnap mehetek verni az asztalt, hogy adják vissza a pénzem?

Figyelt kérdés
A D.......N azóta egyáltalán nem keresett, a 15 munkanap + 4 nap szállítási idő letelt.
2024. márc. 1. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Nyugi, majd kapsz egy szakértői véleményt, hogy nem rendeltetés szerű használat miatt ment tönkre a cipő.

Aztán vééége. 🙂

2024. márc. 2. 06:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Itt az a kérdés, hogy ha ma bemegyek, és nincs sem papír, sem cipő, de már lejárt a határidejük, akkor mi van?

Pedig február 5. már régen volt...

2024. márc. 2. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmi.

Nincs határidő. A törvényben az van, hogy törekedni kell a gyors kárrendezésre. Nincsenek megszabva határidők, amik jogvesztő, vagy keletkeztető határidővel bírnának.

2024. márc. 2. 08:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Felvetődött bennem még egy kérdés: Ha megjön a cipő, és elégedetlen vagyok az eljárással, megtehetem azt, hogy nem veszem át?

Úgy gondolom, hogy ha átveszem, és aláírom, hogy átvettem, azzal elismerem, hogy részemről renden volt az ügyintézés.

2024. márc. 2. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Fordulj a Fogyasztóvédelemhez, hiszen azért vannak fenntartva.
2024. márc. 4. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!