Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aki ért az állampapírokhoz,...

Aki ért az állampapírokhoz, attól kérdezem: azt írják, hogy az állampapír hozamot okt. 21-én, jan. 21-én, ápr.21-én stb ad, de ezek mind egytől egyig hétvégi napok, akkor?

Figyelt kérdés
Akkor mikor adja a hozamot? Hétvégén, vagy ez egy átverés, és csak rá több napra a munkanapon? Ha nem is azon a napon adja, amit ír, ez nem tűnt még fel másnak, csak nekem?

2023. okt. 23. 00:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy tobb eves futamideju papirnal elkerulhetetlen hogy hehany kamatfizetesi nap hetvegere essen. A MAK szamladon a megelozo munkanap zaras utan irjak jova a kamatot, a ra kovetkezo munkanappal tudsz vele rendekezni.
2023. okt. 23. 08:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, csak azért furcsa, hogy véletlenül majdnem mindig hétvégére, pl szombatra esik a lejárat. Akkor ez biztos, hogy ha hétvégére esik, akkor előtte munkanapon jóváírják? Ezt láttad, vagy tapasztaltad, hogy ez így van?

Köszönöm a választ!

2023. okt. 23. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

"Akkor mikor adja a hozamot? Hétvégén, vagy ez egy átverés, és csak rá több napra a munkanapon?"

Semmi értelme ilyenekkel foglalkozni. Azon a 2 napon semmi se múlik.

2023. okt. 23. 12:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezt én döntöm el, hogy NEKEM mi múlik min.

Válaszod nem releváns, hanem érzelmeidet írtad ki. NEM a kérdésre válaszoltál.

2023. okt. 23. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Én még ugyan egészen kezdő vagyok, de eddig minden alkalommal a lejárat előtti délután már a számlámon volt a pénz, akkor is, ha az munkanap volt.
2023. okt. 23. 15:52
 6/7 anonim válasza:
Milyen kedves antipatikus úriember a kérdező. Tuti, hogy szenved tőle a környezete.
2023. okt. 24. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Menjen el egy oktatásra és ne ingyen kérjen tanácsot ilyen hozzállással
2023. okt. 29. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!