Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Becsületkasszába 5 Ft-ot...

Becsületkasszába 5 Ft-ot pofátlanság adni?

Figyelt kérdés
Ha pl meg van határozva,hogy valaminek mennyi az ára de én a gyűjtőbe sokkalta kevesebbet dobok,mert nem akarok annyit rá fordítani.Kevés a jövedelmem vagy csak annyi volt épp nálam.
2024. febr. 14. 05:24
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Lécci válaszoljatok úgy kíváncsi vagyok.
2024. febr. 14. 05:41
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Persze hogy az. De mondjuk nem mindegy mirol van szo. Alapveto elelmiszerrol vagy valami elhagyhato dologrol. Utobbinal nem lehet mentseg a keves jovedelem.

Ha mondjuk ehes vagy es egy kg kenyerrol van szo akkor az mas mint ha veszel 5ftert egy tabla csokit..

2024. febr. 14. 06:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Csakhogy akik kitették a kasszát elkövettek valamit amiért haragszok rájuk.Nem részletezem mit.Tőlem nem fognak többet látni.
2024. febr. 14. 06:22
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Akkor is pofátlanság. És minősíti is az embert.
2024. febr. 14. 06:33
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Én már jártam így. De nem szándékosan. 3D-s becsületkasszas mozi volt egy kis településen. Csak bankkártya volt nálam. És 1000 forint kp.

Ketten voltunk így 1000 forintért néztuk meg.

2024. febr. 14. 07:18
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Technikailag így olyan, mintha lopnál. Nem lennék rá büszke, bármilyen kapcsolatban vagyok az illetővel.
2024. febr. 14. 08:20
 7/14 A kérdező kommentje:
Ki lop?Fizettem az adott dologért csak kevesebbet.Kettő:Nem volt törvényes kötelezettségem mint a boltokban.Nincs igazad de azért köszönöm a válaszodat.
2024. febr. 14. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Haragszol rájuk, de a termék meg a szolgáltatás az kell, mi? Ritka nagy taplóság és gerinctelenség mások jóindulatával visszaélni. Amúgy meg lopkodni jársz, nincs ezen mit szépíteni. Ha egy csirkenyak vonalkódját rárakom egy kiló vöröstonhal steakre, akkor azt nem loptam el, mert valamennyit fizettem érte? Nevetséges.
2024. febr. 14. 09:25
 9/14 A kérdező kommentje:
Ismétlem itt nincs kötelezettség és ahol nincs kötelezettség azt a rafkos ember miért ne használhatná ki.Egy tudálékos barom vagy.
2024. febr. 14. 11:54
 10/14 A kérdező kommentje:
Egyébként meg teli vannak pénzzel 4,5száz ezreket keresnek.Szerintem nem hiányzik nekik az én pénzem.
2024. febr. 14. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!