Meddig fog még tovább drágulni az üzemanyagok ára?
még nagyon sokáig.
tegnap volt egy gazdasági emberrek egy beszélgetés, ő mondta, hogy 400 alá már tutira nem fog bemenni kb soha.
gondol bele: október óra tartott a második hullám, most március van és kezdődik a harmadik.... ha ugyanannyi ideig tart mint a második, akkor július-augusztusra esik vissza a betegek száma.
3/
Értem én,hogy emelés de akkor most már a fizetéseket is emelhetnék de azt nem fogják sosem.Szarnak bele az emberekbe sok ember egy életen át dolgozik a nagy büdös semmiért mert szerintem a tárgyi javakért szenvedni és időt pazarolni értéktelen.De itt még a nyugdíj után is dolgozni kell sőt lassan ha valaki megéli mondjuk a 90 et akkor is dolgoznia kell majd.Ha most meghalnék egy cseppet sem hiányozna ez a világ.
emeltek a fizetéseken - kicsit :D
pont azért emelnek most minden máson, hogy azt visszaszedjék!
5/
Ez nem emelés az emelés az lenne ha a minimálbér min 400EFt lenne nettóban.Itt csak kompenzálják azt a kis szart amit löknek egyik kézzel adnak másikkal visszaveszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!