Sameday futárok vajon fejenként valamennyi (nem túl nagy) összegért ezt megteszik nekem?
Pl. 5000 forintért a földszinti lakásból a régi hűtőt leviszik a pincében lévő tárolóba amikor hozzák az újat?
Elvileg el kellene szállítani egy régit ha veszek egy újat, de a Samedaynél nincs ilyen, mert ők csak a szállítást végzik. De vajon megkérhetem őket egy kis összegért, hogy a pincébe vigyék le?
Szerintetek?
Köszönöm!
Igen, de nem a futárcég, hanem az EMAG. A futárcég csak úgy nem szállítja el, az EMAG is megerősítette, hogy tőlük külön kell kérni és ingyen elviszik.
A Sameday csak úgy akkor nem viszi el. Ezért kérdeztem.
Utolsó: Nagyon jófej vagy. Nyilván fontos számomra és nem ennyi.
"Pl. 5000 forintért a földszinti lakásból a régi hűtőt leviszik a pincében lévő tárolóba amikor hozzák az újat?"
Ez nem a futárcégen, hanem az aktuális melósokon múlik. Szerintem jól jön nekik egy kis mellékes, kivéve, ha nagyon sietnek. De egy hűtő nem olyan nehéz (mint pl. egy mosógép), simán felkapják a hátukra, ha úgyis lefelé mennek. :-)
"Minden esetben köteles elvinni az elektronikai hulladékot az akitől az újat veszed."
Erre van valami jogszabaly is? Vagy csak a te fogyasztoi "nekemmindenjar" agyszulemenyed?
Ha jól értem tájékoztatást kell kapjak arról, hogy a forgalmazó visszaveszi az elektronikai hulladékot, illetve nekem mint hulladék tulajdonos fel kell ajánlanom visszavételre a hulladékot.
Tehát semmi esetre sem automatikusan működik a visszaszállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!