EMAG-on visszaküldhetem ilyen esetben is easyboxon? A pénzt hogyan kapom vissza?
Figyelt kérdés
Ha online rendeltem és egy EMAG üzletben vettem át, ahol kártyával fizettem ki, akkor visszaküldhetem EASYBOX-on?
EMAG forgalmazta a terméket, nem marketplace.
A pénzt hogyan kapom vissza?
EMAG fiókomban számlaszámot nem látom hol lehet megadni.
2023. jún. 11. 21:21
1/7 anonim válasza:
A csomag mellé beteszed az elállási nyilatkozatot és arra ráírod a számlaszámod.
2/7 Ypszilon1980 válasza:
Online ezt el lehet intézni egyszerűen, kiválasztod, hogy box-ba adod vissza, nem kell már ott semmilyen dokumentum, max ráírod a rendelésszámot, illetve kapsz egy azonosítót, azt írd rá ennyi. Online minden formaiságot el lehet intézni, számlaszámot, mindent.
3/7 anonim válasza:
"Ha online rendeltem ..."
Akkor jár az elállás lehetősége.
4/7 anonim válasza:
Ahogy az első írta. A rendelések menünél kiválasztod a visszaküldést, kinyomtatod a nyilatkozatot, és feladod easybox-ban.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ypszilon1980:
És akkor hogyan tudja az EMAG hogy hova kérem vissza a pénzt? Valahol csak meg kell adni a számlaszámot. Vagy online is lehet azt is?
A visszaküldési nyilatkozat nyomtatványt sehol sem találom, amit ki lehet vagy kell nyomtatni.
2023. jún. 12. 09:44
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Nem kell semmit sem kinyomtatni. Neten belépsz és kiválasztod bal oldalon a menünél, hogy visszaküldéseim, utána jobb oldalt felül lesz egy új visszaküldési kérelem és adja magát a dolog. Egyébként, ha valami nem tiszta akkor felhívod őket és elmondanak mindent, generál a rendszer egy visszaküldési számot, max azt kell ráírni a csomagra, kiválasztod melyik box-ba akarod, kapsz egy nyitókódot, elmész oda, beírod az automatába, kinyílik a megfelelő szekrény hozzá, berakod és ennyi. De személyesen visszaviszed, az a legjobb.
7/7 anonim válasza:
Bankkártyás fizetés után látják, és visszautalják a számládra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!