Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van-e valakinek tapasztalata...

Helen111 kérdése:

Van-e valakinek tapasztalata a Sameday fuvarozó céggel? Tudtok-e élő elérhetőséget. A neten megadott telefonszém nem működik. A megrendelt termék nem volt az easyboxban.Sem az Emag,sem az easy shop nem tud segítséget adni,

Figyelt kérdés

#eMAG #Sameday #Easyshop
2022. dec. 17. 11:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
3%
hogyan bíztam meg őket?
2022. dec. 17. 11:43
 2/15 anonim ***** válasza:
2022. dec. 17. 11:45
 3/15 anonim ***** válasza:

Mármint kinyitottad a dobozt és üres volt?

Kártyával fizettél?

2022. dec. 17. 18:34
 4/15 anonim válasza:
Privátban keresem a károsultakat.
2022. dec. 23. 19:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Van. Rohadék banda. Románok, amúgy. Asszem az emag szeret(ett?) velük szállíttatni, mert biztos olcsók. Itthon vtam egész nap, erre visszament a csomag. Panaszt tettem, mondtam, hogy ezekkel ne küldjenek semmit, mert rohadékok, így kiküldték mpl-lel. És láss csodát, az itthon talált. De az üres doboz nem 100%, hogy az ő hibájuk.
2022. dec. 27. 13:20
 6/15 anonim ***** válasza:
üres dobozért napokig várni?
2022. dec. 27. 13:23
 7/15 anonim válasza:

5

Nemcsak szeretett, én most várok egy csomagot szintén az Emagtól, azt is ők hozzák. Holnap kellene hozniuk de még át sem vették az Emagtól.

2022. dec. 27. 19:23
 8/15 anonim válasza:
szerintem a csomagautomata rekesze volt üres, nem a doboz.
2022. dec. 28. 14:05
 9/15 anonim ***** válasza:
a rendelt dolgoknál 2 hétig visszaküldheted, lemondhatsz a vásárlásról.
2022. dec. 29. 10:45
 10/15 anonim válasza:

Kedves Kérdező,

Pont ma jártam ugyan így. Utánvéttel fizettem, mikor kinyílt a fiók, akkor szembesültem azzal, hogy üres. Én az Emagot nagy nehezen elértem, a Sameday-t nem tudtam sehogy elérni. Kicsit ideges lettem.. Kíváncsi vagyok, mi lesz...

2022. dec. 29. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!