Helen111 kérdése:
Van-e valakinek tapasztalata a Sameday fuvarozó céggel? Tudtok-e élő elérhetőséget. A neten megadott telefonszém nem működik. A megrendelt termék nem volt az easyboxban.Sem az Emag,sem az easy shop nem tud segítséget adni,
Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 11:00
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
Mármint kinyitottad a dobozt és üres volt?
Kártyával fizettél?
4/15 anonim válasza:
Privátban keresem a károsultakat.
5/15 anonim válasza:
Van. Rohadék banda. Románok, amúgy. Asszem az emag szeret(ett?) velük szállíttatni, mert biztos olcsók. Itthon vtam egész nap, erre visszament a csomag. Panaszt tettem, mondtam, hogy ezekkel ne küldjenek semmit, mert rohadékok, így kiküldték mpl-lel. És láss csodát, az itthon talált. De az üres doboz nem 100%, hogy az ő hibájuk.
7/15 anonim válasza:
5
Nemcsak szeretett, én most várok egy csomagot szintén az Emagtól, azt is ők hozzák. Holnap kellene hozniuk de még át sem vették az Emagtól.
8/15 anonim válasza:
szerintem a csomagautomata rekesze volt üres, nem a doboz.
9/15 anonim válasza:
a rendelt dolgoknál 2 hétig visszaküldheted, lemondhatsz a vásárlásról.
10/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
Pont ma jártam ugyan így. Utánvéttel fizettem, mikor kinyílt a fiók, akkor szembesültem azzal, hogy üres. Én az Emagot nagy nehezen elértem, a Sameday-t nem tudtam sehogy elérni. Kicsit ideges lettem.. Kíváncsi vagyok, mi lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!