Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van-e valakinek tapasztalata...

Helen111 kérdése:

Van-e valakinek tapasztalata a Sameday fuvarozó céggel? Tudtok-e élő elérhetőséget. A neten megadott telefonszém nem működik. A megrendelt termék nem volt az easyboxban.Sem az Emag,sem az easy shop nem tud segítséget adni,

Figyelt kérdés

#eMAG #Sameday #Easyshop
2022. dec. 17. 11:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

miért jó így vásárolni?

lottó érzés ?

nyerek vagy nem ?

lesz valami a rekeszben vagy nem ?

2022. dec. 29. 23:32
 12/15 anonim ***** válasza:
10# Emag mit mondott ??
2022. dec. 29. 23:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Újabb sikersztori: rendeltem egy hűtőt eMagról, nem olcsót (300ezres kategória). Kiszállítás még 7000.

Pozitívum: a megrendelést követő nap hozták is, tényleg gyorsak.

Negatívum: a futár srác közölte, hogy ugyan van lift, de mivel a hűtő nem fér be, ezért csak a 4. emeletig köteles felhozni. Viszont ha adok valamennyit, akkor felhozza a 6. emeletig. Mondtam, neki, hogy 2ezer forint megfelel (kézbe, nyilván). Kiröhögött, mondta, hogy egy 10-es. Mondom TESSSÉÉÉÉK? Nem hittem a fülemnek. Mondta, hogy annyi, ő nem fogja feljebb vinni, neki annyit nem ér meg. De mondom ember, az +2 emelet...Nem, ő akkor sem. Jó, hát mondom ha nem, hát nem. És baszki tényleg felhozta a 4.-re és ott hagyta. Nyilván a szomszéddal utána felvittük 5 perc alatt, de ez a kicsinyes hozzáállás kiakaszt. Azt a 2ezret amúgy is odaadtam volna jattnak ha felhozza magától, minden cirkusz nélkül a 6. emeletre, mert sajnálom csórikat, biztos nehéz a meló, én megértem.

De még ő kérte ki magának, hogy ő 600ft-ot kap a cégtől címenként, ő ennyiért csak a kötelezőt teljesíti, de ha többet akarok, az egy 10-es... :D Hát mit mondjak, jól megy, ha nem "hajol le" 2000 forintért.

2023. jan. 30. 16:01
 14/15 anonim válasza:
Jejj. Nálam a futár késett rengeteget, már nem is vártam. Be esett nagy nehezen, oda adtam neki a pénzt, erre mondja borravalót nem kapok? (Telefonom felhívtam, köszönés nélkül MIVAN, itt döntöttem a borravaló megvonása mellett) mondja na ő ide nem hoz többet semmit bla bla. Azóta nem dolgozik a munkahelyén azt írta a futárszolgálat!
2023. febr. 1. 00:44
 15/15 anonim ***** válasza:
A jatt az nálam is ugrott a múltkor, általában az a mérce, ha valaki felhív, hogy le tudok-e menni a ház elé a csomagért (van lift). Biztos így gyorsabb neki egyébként, lehet így többet is keres, ha több címet szállít ki, franc tudja.
2023. febr. 1. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!