Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak a pénzemmel?

Mit csináljak a pénzemmel?

Figyelt kérdés

Csak gyűlik, már van 23M és csak az én havi bevételem több, mint 1M.

Van autónk, két lakásom is van, igazából már nem kell több. Beutaztuk Európát, hamarosan jön a baba, úgyhogy egy darabig nem fogunk utazni.

Drága holmikra nincs igényünk, sőt vásárolgatni sem szoktunk, kaját rendelni nem szeretünk. Hétvégente kirándulunk, társasozunk, olvasgatunk, szóval költséges hobbink sincs. Egyszerűen semmire nem megy el a pénz. Azt hittem, hogyha lesz ennyi, majd veszek belőle lakást és kiadom, de egy harmadik lakásnak már nem látom értelmét sem..

Állampapír is olyan, hogy alig hoz, nem is éri meg foglalkozni vele.

2024. jan. 26. 21:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem tudsz mit kezdeni vele, adakozz, jótékonykodj! Csak vannak olyanok, amik téged is érdekelnek.
2024. jan. 26. 22:20
 12/20 anonim válasza:
74%
Adj nekem belőle valamennyit, én lakásfelújítás előtt állok. Engem boldoggá fog tenni. 😅
2024. jan. 26. 22:28
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
nyilvánvaló provokatív kérdés, messziről látszik. jelentve.
2024. jan. 26. 22:35
 14/20 krwkco ***** válasza:
39%

Ha felnő a gyermeked, kell majd neki egy lakás. Mai áron számolva 50-70 millió egy kis lakás? Ha két gyerek lesz, akkor kétszer ennyi.

Nyugdíjhoz sem árt némi tartalék vagy kiegészités. Havi 200 ezer 20 évre az 96 millió. Nem olyan sok az a 23 millió.

Viszont a pénz reálértékének megőrzése nélkül nem működik a dolog. Az állampapír annyit hoz, hogy a pénz nagyjából tartsa az értékét. Nem kell bérlőt keresni hozzá, nem kell karbantartani, csak egyet-kettőt kattintani.

2024. jan. 26. 23:01
 15/20 anonim ***** válasza:

De hát ezt állásban szerzed vay befekteteésből?

Mert nem értem, ha állásban vagy, mért nem cél, hoyg ne keljen másnak dolgoznod?

Vegyél olyan befektetéseket, amik kitermelik neked a havi 1 M-t. legyen ez a cél.

Ami most van vagyonod, az havi 350 000 nettót se tud még - a 23 M befektetése után sem.

Jön a baba... neki is kell majd lakás, oktatás, magáneü., stb.

2024. jan. 27. 00:04
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
álmodik a nyomor, ha lenne annyi pénzed akkor több eszed lenne mint hogy olyan hülyeségeket írj, hogy az állampapír semmit se hoz, pont a mai környezetben... elég gyenge troll kérdés
2024. jan. 27. 00:43
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

Ennyire satu nem lehetsz a pénzügyekhez...

Ember, ha csak áll a számlán a pénz, az inflálódik, akkor is, ha folyamatosan gyűjtesz még mellé.

És akkor azt mondja, hogy az állampapír nem éri meg...

2024. jan. 27. 06:29
 18/20 anonim ***** válasza:
85%

Igazából ha segíteni akarsz vele, akkor adományozz belőle. Szegényebb családoknak anonim...ilyesmi.

Alapítványba biztos nem fizetnék. Az nem fog rászorulókhoz kerülni.

2024. jan. 27. 08:36
 19/20 anonim ***** válasza:
62%
Én is hasonlóan vagyok. Én elkezdtem olyan dolgokat venni, amik befektetésnek is jók, de gyönyörködni is lehet bennük, a házat is díszítik. Ritka Rolex karórák, értékes antik kínai vázák, festmények.
2024. jan. 27. 09:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Hat majd most a pulyara lehet költeni.
2024. jan. 28. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!