Mit csináljak a pénzemmel?
Csak gyűlik, már van 23M és csak az én havi bevételem több, mint 1M.
Van autónk, két lakásom is van, igazából már nem kell több. Beutaztuk Európát, hamarosan jön a baba, úgyhogy egy darabig nem fogunk utazni.
Drága holmikra nincs igényünk, sőt vásárolgatni sem szoktunk, kaját rendelni nem szeretünk. Hétvégente kirándulunk, társasozunk, olvasgatunk, szóval költséges hobbink sincs. Egyszerűen semmire nem megy el a pénz. Azt hittem, hogyha lesz ennyi, majd veszek belőle lakást és kiadom, de egy harmadik lakásnak már nem látom értelmét sem..
Állampapír is olyan, hogy alig hoz, nem is éri meg foglalkozni vele.
Csak van a számlán és olyan szinten nem okoz semmi örömérzetet vagy bármit, hogy az hihetetlen. Régen azt hittem volna, minél több van, annál jobb, de tök igaz a mondás, hogy egy alap szint kell a boldogsághoz, viszont utána már nem számít, mennyi van.
Az állatokat szeretem, oda szoktam havonta adakozni.
Nem éri meg foglalkozni? Ha csak simán állampapirt veszel belőle tavaly kb 3 milliót? Kb. 30 mp ráforditással.
Ez tuti troll kamu kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!